Clickmed
programare rapida la medic

Anticonceptionale si varice ?

Contraceptie
Intrebare postata de Jj cu un an in urma

Buna! Am 19 ani si am varice pe membrele inferioare inca de la varsta frageda de 14 ani, presupun ca este pe bază genetică deoarece si ambii mei parinti au si parintii acestora iar pana de curand nu m-am îngrijorat deloc deoarece nu mi-au creat probleme decat ca erau inestetice ( mentionez ca acestea nu sunt îngroșate, sunt mai degraba niste firicele mov destul de dese, unele putin mai groase ).
In luna August am inceput sa iau pentru prima data anticonceptionale (Karissa), doamna ginecoloaga mi-a prescris acest fel de contracepție dupa ce am vorbit de sanatatea mea generala si istoricul meu legat de varice. In prima saptamana nu am obsevat nimic neobisnuit, decat oboseala, dar din a doua saptamana am observat ca picioarele ma dor tot mai des iar cand stateam jos aveam furnicături in zona gleznei, nu imi era amortita dar simteam furnicături pana nu masam locul, dar un lucru care ma alarma si mai mult este faptul ca mi se pare ca mi au aparut cateva firicele mov de varice in partea superioară a picioarelor (zona unde am natural mai putine varice ) iar acum sunt panicata sa nu fie vorba de cheag de sange sau ceva de genul. Ma gandeam sa ma las de anticonceptionale sau ce ar trebui sa fac in acest caz ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Anticonceptionale si varice ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.