Clickmed
programare rapida la medic

Gamba umflata cu presiune ,amorțeala ?

Afectiuni neurologice
Intrebare postata de Gabyyy cu 2 ani in urma

Buna ziua ,zilele trecute mi sa întâmplat ceva ciudat …am simțit inițial la piciorul drept la gamba o senzație de amorțeala ,am crezut ca am ținut eu piciorul greșit ,însă după circa 30 de min sa umflat gamba instant era tare ca piatra și am simțit o presiune acolo de parca stătea ceva sa bubuie ….panicata fiind am pozat piciorul ,iam trimis medicului de familie poza și ma trimis de urgenta la municipal crezând ca este ceva pe vasele de sânge …ținând cont ca acolo am așteptat circa 5 ore pana ma văzut un medic ,in tot acest timp piciorul sa dezumflat ,iar medicii se uitau la mine ca și când eram o nebuna …mi au făcut pana la urma o radiografie la plămâni și o ecografie la acel picior și in final mi au zis ca nu apar prb la vasele de sânge și ca dacă se repeta sa ma întorc într-un timp rapid …asta sa întâmplat vineri dimineața …piciorul nu sa mai umflat ,însă de atunci simt furnicături in picior …sincer sunt și foarte panicata …medicul ce familie spune ca probabil a fost ceva neurologic …acum întrebarea mea Ar fi sa ascundă acest lucru vreo afecțiune ,sa fie o problema gravă ,sa fac anumite investigații ?sunt foarte speriata …Precizez ca acum simt furnicături in acel picior

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Gamba umflata cu presiune ,amorțeala ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Utilizator (acum un an)

A fost un cheag de sânge. Încearcă sa iei măcar o data pe săptămână câte o aspirina. E f periculos, pt ca acel cheag poate migra către inima sau cap.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.