Clickmed
programare rapida la medic

Cum sa scap de scaun la început tare și apoi moale ?

Boli intestinale
Intrebare postata de Utilizator11635929734 cu 2 ani in urma

Buna ziua ,îmi cer scuze ca trebuie sa scriu aici .. dar chiar am nevoie de un sfat …sau o recomandare .. Acum 2 luni de zile am fost diagnosticata cu toxocara,toxoplasma .. de către doamna doctor mi-a fost recomandat niște antibiotice pe termen mai lung pentru a scapă de aceasta infecție .. țin sa precizez ca timp de 1 luna am luat antibiotic .. plus protecție pentru stomac plus protecție pentru ficat .. așa mi-a fost recomandat ..
Am terminat tratamentul in Septembrie …apoi trebuia sa fac o luna pauza si normal in Noiembrie sa revin la schema de tratament … pentru toxocara ,toxoplasma..
Și de aici începe toată problema mea … am început sa ma constip foarte tare pe perioada cât am luat pastilele … ma simteam mereu balonata si cu stomacul plin .. nu puteam iesi deloc afara .. pana nu am luat niște supozitoare cu glicerina …recomandate de doamna doctor ..
După aceste supozitoare totul părea ca a revenit la normal .. dar nu era așa …
Am început sa fac scaune tari la început apoi moii … ambele făcând odată .. țin sa precizez ca la început era o culoare mai închisă si partea moale era o culoare mai deschisă (gălbuie ) însoțită de un mucus de culoare albă .. apoi mucusul devenind galben .. pe parcurs ..
Am înțeles ca am probleme cu flora intestinală .. mi-a fost recomandat Debridat sa iau câteva zile … dar nimic .. încă ma lupt cu acest scaun neregulat si ma îngrijorează … sunt in Anglia și am fost aici la medicul meu de familie dar M-au speriat foarte tare .. spunându-mi ca am toate simptomele de cancer la colon …nefacandu-mi nici o analize in sensul asta ..
Țin sa precizez ca nu am alte simtome decât senzația de stomac plin .. inclusiv dacă beau apa ..nu am pierdut în greutate .. sunt foarte speriata …
Va rog sa ma îndrumați ce as putea face ?

Va mulțumesc !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum sa scap de scaun la început tare și apoi moale ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.