Clickmed
programare rapida la medic

Unde ar trebui sa mai merg ?

Sindromul picioarelor nelinistite
Intrebare postata de Mada Copo cu 2 ani in urma

Problema a inceput cu cativa ani in urma prin dureri de glezne si p***a piciorului dimineata cand ma ridicam din pat ,dureri care apoi treceau. In luna martie am alergat dupa autobuz,,am simtit ca mi-au trosnit gleznele la ambele picioare si apoi picioarele ca si cum s-ar umfla si intarite.Vizibil nu se vedeau umflate decat fff putin dar asa le simteam Am avut cateva zile dureri serioase la glezne si labele picioarelor apoi au trecut .Dupa un timp am observat ca nu pot sa alerg , daca merg mai repede mi se incordeaza muschii gambelor ,parca se blocheaza , daca ma aplec sau pe varfuri ma dor, am avut ca un carcel daca m-am intins in somn, apoi carcei la o copasa daca ma aplec, picioarele sunt tari in majoritatea timpului ,doar cand stau in pat se mai relaxeaza ,cateodata se intinde durerea si in sus ,in spatele genunchiului si mai sus pana la bazin. Am fost la ortopedie ,reumatologie ,cardiologie , neurologie ,ginecologie ,endocrinologie ,am facut dopller venos si medicul s-a uitat si la artere, electromiografie , radiografie ,test osteoporoza , cateva analize printre care si de guta , toate sunt bune. Singulele lucruri gasite sunt: ATPO marit ,magnezie mare ,limfocite,eritrocite,hematocrit, latimea dist eritrocitare -scazute si volum mediu trombocitar marit. Nici un medic nu a reusit sa imi puna vreun diagnostic. Mi-au prescris diverse antiinflamatoare , detralex, urimil, am facut masaje .Culmea este ca si sotul meu a inceput sa acuze niste dureri de picioare ...nu stiu daca la fel ,sau daca are vreo legatura ...Insa nu stiu unde sa ma mai duc ca sa aflu ce am si cum se vindeca...

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Unde ar trebui sa mai merg ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.