Clickmed
programare rapida la medic

Analize bune , simptome neurologice prezente? raspuns medic

Afectiuni neurologice Psihologie si psihoterapie
Intrebare postata de ove@3 cu 3 ani in urma

Buna ziua , am 25 de ani , 198 inaltime si 130 kg. Caut o recomandare de rezolvarea pentru starea mea de sanatate. Am 10 luni de zile de cand starea mea ,ba este buna ba rea. Am fost la 20-25 de medici , am facut analize de carente ,de sange , ct , rmn la cap, singurul lucru crescut a fost ASLO 800 ,pentru care am facut si moldamin. Prin urmare , o prima stare asemantoare am avut-o acum 4 ani ,care a debutat cu paralizi de moment , furnicaturi maini si picioare , dureri ,etc am mers la multi medici toti au zis ca este de la stres , in cele din urma mi a trecut cu sulft dat de homeopat. Acum 10 luni , dupa ce am avut un deces in familie , la 2-3 zile au inceput sa -mi apara funicaturi , dureri articulare , dupa simptomele au alternat , unele mi au disparut, alte noi au aparut, cum ar fi senzatie de presiune pe frunte ,pe ochii , pe tample , dureri tip fulger la cap , urmate desigur de atacuri de panica pentru ca nu stiam ce se intampla. Cam toti medici mi-au zis ca nu am nimic , ca e pe fond de stres, si ca nu stiu ce as putea sa am , asa ca verdictul final a fost somatizarea trairilor interioare si recomandare de tratament homeopat. Am luat tratementul , mi-am revenit ce i drept , a urmat o perioada in care am avut infectie cu covid de 2 ori , la interval de 3-4 luni , a fost ok nu s-a intamplat nimic . Aproape ca uitasem de aceste simptome , insa de o luna am inceput sa vad puncte negre cu un ochii , am fost la un oftalmolog,mi a facut tomografie si mi a dat ginko biloba, sub pretextul ca am foarte multe vase sparte ,din cauza unor infecti , am fost la alt doilea oftalmolog , mai cu experienta, mi-a spus ca nu am nimic ,si ca e o tulburare vitreeana. Toate ca toate, am inceput sa am si alte simptome , presiune in tampla stanga , apoi in ambele, apoi iarasi spasme musculare , funicaturi , amorteli .In momentul de fata , ma trezez dimineata cu degetul mic amortit de la ambele maini, insa doar daca dorm pe ,, burta” , si senzatie de amortela facila , desi inca simt si pot controla, si unori dureri facilae sau de cap.Senzatia de slabiciune cateodata .Atata timp cat ma misc , rareori apar simtome, insa in moment de repaus incep. Voiam sa stiu o parere , ar trebuii sa mai fac analize ,ar trebuii sa abordez problema psihologic ,cam toate starile apar inainte de perioada de predare proiecte sau situatii dificile. momentan ma ajuta 2 cani de sunatoare zilnic si multa apa cu lamaie.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Analize bune , simptome neurologice prezente?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Psihoterapeut Roxana Patrascu MPsihoterapeut Roxana Patrascu este un medic autorizat SFM (acum 3 ani)

Buna ziua,

Raspunsul vi-l dati chiar dvs.: “cam toate starile apar inainte de perioada de predare proiecte sau situatii dificile”.
Stresul actioneaza ca un catalizator si intensifica anxietatea de la un nivel mormal pana la patologic, uneori cu somatizarile de rigoare.
Daca toate investigatiile medicale efectuate sunt in regula, nu aveti nicio problema fizica, este clar ca simptomele (anxietate, atacuri de panica) sunt pe fond psihic.
Apelati cu incredere la sedintele de psihoterapie cognitiv-comportamentala.
Interventia cognitiv‑comportamentala este o forma de terapie structurata, practica si foarte eficienta. Aceasta forma de terapie abordeaza anxietatea prin identificarea si disputarea comportamentelor si a stilurilor de gandire, care cauzeaza si mentin simptomatologia.

Toate cele bune!

Roxana Pătrașcu psihoterapeut 

Telefon: 0721.349.765

Mail: [email protected]

Website:http://www.psihoutil.ro/
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psihoterapeut Roxana Patrascu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psihoterapeut Roxana Patrascu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Afectiuni neurologice.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Utilizator11618820336 (acum 3 ani)

Multă sănătate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11618820336
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11618820336
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.