Clickmed
programare rapida la medic

Probleme cu spondilolistezis

Spondilolisteza
Intrebare postata de MembruMobileApp311164 cu 7 ani in urma

Buna ziua ma numesc Bogdan maricica am fost operata pe 5 noiembrie cu acest diagnostic spondilolistezis l5 s1cu spodilolizis contact biradicular intraforaminal la o clinica privata in București nu am avut o operație clasica ci una moderna cu laser cu o procedură Americană nefacandu.se prea mult în Europa deci prima intervenție am avut o pe 5 dar durerea persista pe picior iar pe7 noiembrie adică la două zile a fost a doua intervenție în care mi s-a implantat o plăcută de titan prinsa cu 4 șuruburi primul inel a fost scos afară și înlocuit cu un inel artificial si prins de sold si următorul inel a trecut cam două luni după operație și am putut să.mi reiau activitățile casnice încetul cu încetul aveam puține dureri de spate dar suportabile am îndrăznit în luna mai să pun câte ceva prin grădină dar de vreo lună a început să apară din nou dureri de sold așa cum le aveam înainte de operație credeți că ar fi posibil să se fi deplasat ceva doctorul care m.a operat a plecat din București și nu știu ce să fac mă puteți ajuta cu un sfat va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Probleme cu spondilolistezis"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.