Clickmed
programare rapida la medic

TGP/ALT 56 raspuns medic

Boli pancreatice si de ficat
Intrebare postata de Gabitzu246 cu 8 ani in urma

Buna! Am 20 de ani si in urma cu aprox. 2 luni am facut un set de analize deoarece dupa ce mancam ceva mai consistem ma durea in partea dreapta chiar la ficat, si mi-a iesit ALT/TGO 56 doctora mi-a recomandat niste hepatoprotectoare dar simt ca nu prea isi fac efectul, mentionez insa ca am un stil de viata cam dezordonat si i-am spus si dumneaei asta, adica mananc multe chipsuri, in general fastfood si cu multe grasimi, si aprox. 1 l de cola pe zi, mai mentionez ca nu am consumat niciodata alcool, nici nu am fumat. Poate credeti ca sunt gras dar am 1.83 inaltime si 72 Kg. Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat ceva, ce as putea sa am? sunt foarte speriat, nu am nici un alt simptom in afara de aceasta durere surda in partea dreapta dar este cam suparatoare. Multumesc Anticipat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "TGP/ALT 56"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Lavinia Ivanescu MDr. Lavinia Ivanescu este un medic autorizat SFM (acum 8 ani)

Buna ziua , o dieta complet dezechilibrata , un program haotic al meselor si consumul excesiv de bauturi carbogazoase (1 l de cola/zi) sunt responsabile de starea dumneavoastra cat si de valorile anormale ale transaminazelor . Hepatoprotectoarele nu va vor ajuta daca nu luati masuri in privinta dietei si a stilului de viata.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Lavinia Ivanescu
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Lavinia Ivanescu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli pancreatice si de ficat.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Gabitzu246 (acum 8 ani)

Va multumesc foarte mult pentru raspuns, deja am inceput sa mananc la ore mai regulate si sa mananc mai usor, gen supe, piure etc. ca sa fac o mica paranteza cred ca mai mult era din cauza sucului, nu am mai baut de vreo 2 zile si deja a inceput sa dispara durerea.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Gabitzu246
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Gabitzu246
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.