Clickmed
programare rapida la medic

Înțepături în mâna stângă și durere

Boli de inima
Intrebare postata de ștefaniadobrin cu 8 ani in urma

Bună ziua! Am 16 ani și de vreo 3 zile mă confrunt cu o durere de mână,respectiv umăr,în partea stângă.Simt că mă înțeapă până în vârful degetelor și nu numai,durerea extinzându-se și înspre sân sau partea de sub braț.Încă un lucru ciudat este că mereu după ce mănânc simt că mă doare în piept,dar nici nu am avut o alimentație tocmai corespunzătoare în ultimele zile,pentru că,deși îmi era foame,nu puteam mânca.Am mai citit despre asta și pe net,intrasem în panică la un moment dat,deoarece nu știam exact ce se întâmplă.Nici nu am fost la doctor în privința asta,dar urmează să merg.Mulți au zis că sunt prea slăbită și prea închisă în mine,deoarece eu nu prea am cu cine să ies să schimb două vorbe,doar o zi pe săptămână se întâmplă asta.unii zic că e de la stomac,deoarece eu nu prea am mâncat în ultimele zile și atunci când am mâncat,nu am avut o alimentație tocmai sănătoasă.Plus de asta,la începutul săptămânii am depus puțin efort,iar la două zile au început durerile.Credeți că ar trebui să fac un control amănunțit?Nu știu,sper că ați înțeles ce vreau să spun,de fapt ce am spus,și vă rog să îmi dați un sfat,care cred că mi-ar fi de mare folos.Vă mulțumesc! :)

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Înțepături în mâna stângă și durere"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

ștefaniadobrin (acum 8 ani)

Țin să menționez și că am dormit vreo câteva seri cu geamul deschis și că mă doare cam toată partea stângă,inclusiv capul și urechea. Oare să fie de la curent?Oare să fie de la lipsa unei vitamine din corp?Nu am nicio idee.Vă rog dați-mi un sfat,cât de mic.Mulțumesc anticipat!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ștefaniadobrin
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ștefaniadobrin
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.