Clickmed
programare rapida la medic

Interpretare eco tiroida raspuns medic

Investigatii
Intrebare postata de sorinavalentinap cu 10 ani in urma

As vrea sa stiu daca e bun eco tiroida...lobul drept,dimensini L 17,8MM,AP 29,5MM T 14,6MM- usoara inomogenitate tisulara,prin existenta unor plaje hipoecogene ajungand pana la 3,6mm,vascularizatia normala,ganglioni nu se vizualizeaza.lobul drept,dimensini L 17,7MM,AP 30,7 T 13,7MM,contur regulat,inomogenitate tisulara mai accentuata in vecinatatea vaselor mari ale gatului prin existenta unor plaje hipoecogene,vascularizatia normala,contur regulat,ecostructura neomogena,raporturi cu organele vecine in limite normale,ganglioni absenti,istmul tiroidian 3,5mm-9,7mm....concluzie TIROIDA DE DIMENSIUNI NORMALE CU O STRUCTURA USOR NEOMOGENA-MICROCHISTICA.vreau sa stiu daca am ceva sau nu....

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Interpretare eco tiroida"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Sunt descrise 2 zone ce difera ca structura fata de normal ( acele plaje hipoecogene) care sunt interpretate, se pare ( in concluzie) ca fiind chisturi.
Ar fi bine sa repetati ecografia si sa determinati: TSH, fT3, fT4, ATPO.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Investigatii.

Inscrie-te aici!
Advertisement
sorinavalentinap (acum 10 ani)

multumesc ptr raspuns.acum sunt in tratament cu bisotrin,nitropector si hartil hct si dupa 10 zile mi s-a spus ca o sa-mi dea analize...ionograma.....nu le-a specificat pe toate...eu acum 2 ani la eco tiroida mi-a iesit gusa micronodulara dar nu am facut niciun tratament.sunt in investigatii ptr ca nu am aer,obosesc numai pot merge mult pe strada,fara energie,am avut o apasare de f mult timp in piept partea stg cu inima....la inima nu mi-a iesit nimic si vor sa vada de unde pleaca aceste simptome....

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de sorinavalentinap
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de sorinavalentinap
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
maria p. (acum 10 ani)

Aceleasi sintome le-am avut si eu inainte de a ma opera de glanda tiroida.Daca nu va simtiti bine dupa tratament, eu va sfatuiesc s[ mergeti la Parhon sa face analize si daca va sugereaza operatia sa o faceti, cu cat mai repede cu atat mai bine si mai usor de suportat dupa.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.