Clickmed
programare rapida la medic

Buna seara

Stresul si sindromul de oboseala cronica
Intrebare postata de rafaela000 cu 11 ani in urma

Buna seara ma numesc marianasi am 50 de ani .Anul trecut in august am facut un acv ischemic de atunci sunt foarte slabita am facut analize de acolo iese ca sunt bune la toate analizele nu mi au gasit nimic .Ebun si mag si ca dar nu stiu atunci de unde oboseala asta si slabiciunile si nu va pot descrie ce simptome si stari am ma m lasat si de serviciu ptr ca eram foarte tulburata la servici si si acum deabea ma duc in oras numai daca cineva ma insoteste singura nu ma pot duce ca imi este frica Varog daca stie cineva ce ar trebui sa fac sa mi spuneti va rog ca am ajuns la capatul puteri .Pentru acv iau sermion ,lucetam, aspacardin si aspenter ,ca am si un suflu sistoric.va rog foarte mult daca stie cineva ce ar trebui sa fac sa mi spuna va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna seara"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Buna (acum 11 ani)

Pai cauza este usor de vazut pt. cineva cu ochi pt. greselile oamenilor: dati toate aceste medicamente
la un om perfect sanatos si o sa vedeti ca in scurt timp va ajunge aproape la fel de rau ca dvoastra.
Daca dati aceste medicamente la un om ce tocmai a avut AVC si mai are si sufllu sistolic situatia va arata asa cum arata la dvoastra. Ati citit vreodata hartia insotitoare la medicamentele toxice si inutile pe care le luati ? Nu cred, altfel nu le-ati mai fi luat. Puteti sa mergeti la cei mai mari vindecatori de pe lume atata vreme cat va daunati zilnic cu aceste toxine chimice care nu va ajuta DELOC, ci numai va fac rau. Vindecarea este simpla, daca faceti lucrurile care trebuie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.