Clickmed
programare rapida la medic

Depresie?sau altceva...

Psihologie si psihoterapie
Intrebare postata de cristina alexandra4 cu 15 ani in urma

Am prieten de aproape un an si desi stiu ca ma iubeste si il iubesc...am fost cu altcineva cateva saptamani cat a fost el plecat...Cred ca trebuie sa merg la un cabinet de psihiatrie...mi`a intrat aceasta idee in cap si nu stiu ce sa fac.Am impresia ca sunt vinovata ptr tot ceea ce se intampla intre noi.Dupa ce "l`am inselat "...desi n`s putea spune asta...nu mai are incredere deloc in mine...spune el...plus ca de fiecare data imi aminteste ceea ce am facut si simt ca o iau razna...imi vine sa ma dau cu capul de peretzi .. sa plang sa ma arunc de undeva.Imi pare si mie rau de ceea ce am facut dar nu stiu acum cum as putea sa ii recapat increderea.Am stabilit ca o luam de la capat...dar se pare ca acest "nou inceput" vizeaza si trecutul...Nu stiu ce sa fac...Va rog...am nevoie de ajutor inainte de a face o p***ae.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Depresie?sau altceva..."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

rosmanet (acum 15 ani)

as vrea sa nu te superi pentru ca sint asa directa bine ca ai fost sincera cu prietenul tau si sigur ca va fi greu pt el sa mai aiba incredere in tine .sper ca ai invatat ceva din aceasta lectie asta ca sa te maturizezi si sa stii ca aceste relatii intime extra sint f periculoase nu te juca cu focul .acum trebuie sa suporti consecintele si incearca sa ti faci curat in inima si minte citeste biblia si ai sa vezi ce inseamna preacurvia si formeaza ti niste principii asta te va ajuta in viata .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de rosmanet
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de rosmanet
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
BIANCA4 (acum 15 ani)

eu am un prieten de mai bine de 4 ani si nu l-am inselat niciodata....dar crede-ma mi-a trecut de n ori prin cap s-o fac!:)eu zic sa iei o pauza cu acest baiat(daca il iubesti si vreti sa continuati)o pauza in care sa te gandesti ce vrei si daca il vrei pt ca daca tu l-ai inselat gandeste-te ca e ceva care clar nu functioneaza in relatia voastra!vorbeste cu el,cadeti de acord asupra rel voastre!daca si dupa toate astea el inca iti scoate ochii cu aventura ta.....lasa-l.nu e de tine!nu vei putea sta cu cineva care mereu iti va aduce aminte!nu o sa mearga!in 4 ani de zile am trecut prin multe incercari cu pr meu,nu e tot timpul roz si frumos,cine iti spune asa te minte!totul consta pana la urma in respect reciproc,intelegere si comunicare!si bineinteles MUUULTA IUBIRE

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de BIANCA4
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de BIANCA4
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
cristina alexandra4 (acum 15 ani)

Multumesc mult pentru sfat.Tocmai am vorbit cu el...si ... a preferat sa se termine..."Desi tine la mine si ma iubeste...POATE TRAI SI FARA MINE"! Asta a fost ceea ce mi`a spus si am inteles totul.Nu mai e nevoie de nici un fel de explicatie.Mai sunt unele semne de intrebare...dar probabil ca timpul le va "da raspuns".Multumesc inca odata.Mi`a prins foarte bine discutia cu el.Am inteles din cinci cuvinte...mai mult decat as fi putut intelege toata viata mea...Chiar daca trec printr`o perioada mai dificila acum , mi`am dat seama ca nu merita.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de cristina alexandra4
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de cristina alexandra4
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
robert9100192 (acum 15 ani)

de ce a aflat? nu ai decat sa suporti consecintele odata increderea pierduta putin probabil sa mai poata fi recastigata gandestete ca orice sut in fund e un pas inainte

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de robert9100192
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de robert9100192
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.