Clickmed
programare rapida la medic

Eutyrox efecte adverse raspuns medic

Dezechilibrele hormonale
Intrebare postata de alexandra.esp cu 11 ani in urma

Buna ziua,
Am fost diagnosticata cu hipotiroidism din cauza autoimuna. Cu TSH- 10,2 ( limita 4,95) Free t 4 -9,4 ( limita min 10 si putin) TPO 85 (limita 5)
Mi s-a dat ca tratament Eutyrox 50 o tableta pe zi si refacerea analizelor. Rezultatele de mai sus sunt din data de 7.05, le-am refacut ( ianinte sa incep sa iau eutyrox) si Free T4 a iesit 10 si ceva iat TSH-ul 6 si ceva--asta in data de 11.05.
Acum e posibil sa fie doar in capul meu, dar am impresia ca experimentez ceva efecte adverse, e a treia zi de eutyrox si ma simt usor deprimata, nu-mi vine sa ies din casa....si nici chef de nimic nu am. Momentan nu am cum sa iau legatura cu doctorul la care am fost, deaceea va scriu dvs. ca pana reusesc sa il contactez poate imi poate spune cineva ceva ( deja sunt paranoia:) Am 29 de ani , 1.60 si 55 kg. Mai mult decat raceli si viroze nu am avut de cand ma stiu. Probabil poate ca e si socul post diagnostic, desi am inteles ca nu e cine stie ce afectiune, depistata din tip si corect tratata, poate e si groaza ca nu pot sa dau un mail / tel la care sa imi raspunda docul...nu am mai fost bolnava si nu stiu cum reactionez in situatii de gen, dar momentan am starea asta usor depresiva in care imi vine doar sa stau in casa sa plang...si nu as putea sa zic exact de ce...

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Eutyrox efecte adverse"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Buna ziua,
hipotiroidismul se poate manifesta prin:oboseala, lipsa energiei, somnolenta, depresie, labilitate emotionala, etc.
Astfel, ceea ce simtiti dumneavoastra face parte din tabloul simptomatic al hipotiroidismului, nu efectele tratamentului.
Este indicat sa respectati recomandarile medicului curant.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Dezechilibrele hormonale.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Andrei MAndrei este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

In nici un caz Euthyrox-ul nu va poate da la doza asta efecte adverse. Mai mult decat atat, va recomand sa nu mai faceti decat TSH-ul si la interval de cel putin 3 luni.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Andrei
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Andrei
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Este de la medicament (acum 11 ani)

Nu va lasati inseleta de spusele medicilor. Pt. ei nu exista DELOC efecte adverse, de vina este mereu pacientul sau boala, dar medicamentele sunt mereu nevinovate. Binenteles ca efectele adverse provin de la medicament daca nu le-ati avut inainte !!! Pe lista cu efecte adverse a medicamentului sunt trecute foarte multe si lista nici macar nu este completa. In loc sa deviniti dependenta de acest hormon sintetic cu toxine adaugate si care va face tiroida sa nu mai produca singura hormoni mergeti mai bine la un medic homeopat adevarat pt. un tratament homeopat constitutional caci ceea ce luati va face doar dependenta si nu va vindeca sub nici o forma.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
alexandra4 (acum 11 ani)

Nu este de la euthirox.Eu in decursul unui an o data la 6 saptamani eram in ba in hipertiroidism ba in hipotiroidism,faceam tratament pt hipo dedeam in hiper si invers,iar astea sunt simptomele hipotiroidismului.Eu stiam in functie de simptome ce experimentez in luna respectiva.Daca eram molesita,somnoroasa,deprimata eram in hipotiroidism acum eu iau euthirox de 100mg si ma simt excelent cu el.Pana cand functiile tiroidei se normalizeaza cu ajutorul pastilelor e normal sa mai aveti astfel de stari.Multa sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de alexandra4
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de alexandra4
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.