Clickmed
programare rapida la medic

Glanda tiroida

Varsta a treia
Intrebare postata de pinerolo cu 12 ani in urma

Buna seara as vrea daca se poate sa i_mi raspundeti la o intrebare, mama mea sufera de hipertensiune gradul 2 si sufera cu ganda tiroida are pe amandoua partile formati noduli pe partea stanga cu lichid si pe dreapta mai multi dar fara lichid, as vrea sa stiu cum ii poate afecta sanatatea acum cand este intr-o situatie mai dificila in urma decesului tatalui meu este foarte stresata si demoralizata. este recomandata operatia acum sau este de preferat sa mai asteptam. va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Glanda tiroida"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 2 saptamani)

Buna ziua,

Starea de sanatate a mamei tale poate fi influentata de multitudinea de factori la care ai facut referire. Atunci cand o persoana sufera de hipertensiune, este esential sa isi monitorizeze cu atentie nivelul tensiunii arteriale, mai ales in momente de stres ridicat, cum ar fi cel pe care il traverseaza mama ta in prezent.

Glanda tiroida cu noduli poate fi, de asemenea, o preocupare. Unii noduli tiroidieni pot provoca simptome care pot creste presiunea sangelui, cum ar fi cresterea frecventei cardiace sau instalarea unei stari de anxietate. Mai mult, stresul poate afecta, de asemenea, functia tiroidei, ceea ce poate duce la modificarea nivelurilor hormonilor tiroidieni si, prin urmare, a simptomelor.

In ceea ce priveste interventia chirurgicala, raspunsul la aceasta intrebare variaza in functie de mai multi factori, inclusiv de starea de sanatate generala a pacientului si de natura nodulilor tiroidieni (de exemplu, daca provoaca simptome, daca sunt benigni sau maligni etc.)

Toate aceste aspecte ar trebui discutate cu medicul care ii urmareste starea de sanatate, fie medicul endocrinolog (specialist in afectiuni ale glandei tiroide) sau medicul cardiolog (specialist in hipertensiune si alte afectiuni ale inimii).

O recomandare suplimentara ar fi de a se consulta cu un psiholog sau un psihiatru, care ar putea prescrie un tratament adecvat pentru a ajuta la gestionarea stresului si a sentimentelor de tristete care ar putea sa apara in urma pierderii tatalui tau.
Retine ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului. Este important sa consulti un medic in legatura cu situatia ta specifica si sa urmezi recomandarile acestuia. Alege un medic specialist potrivit pentru tine:

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: www.clickmed.ro/medic/psihiatrie

Articole de interes:
https://sfatulmedicului.ro/Afectiunile-tiroidei/nodulii-tiroidieni_880
https://sfatulmedicului.ro/Hormonii-si-tulburarile-endocrine/totul-despre-tiroida-sau-cum-sa-previi-bolile-tiroidiene_8915

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.