Clickmed
programare rapida la medic

Migrena

Migrena
Intrebare postata de daniela2012 cu 12 ani in urma

Buna ziua!
Ma numesc Daniela si sufar de mai multi ani de dureri de cap care pornesc de sub ochiul drept si apoi urca inspre arcada. Aceste dureri sunt intotdeauna urmate de stare de voma. La inceput acestea au fost puse pe seama sinuzitei si ca urmare mi s-au facut punctii. In urma acestei interventii durerile de cap m-au lasat o perioada, dar de vreo 5 ani au inceput sa fie din ce in ce mai dese. Acum 4 ani am facut niste investigatii RMN in urma carora mi s-a spus ca am "o pata" pe creierul mic in partea stanga si inca una pe nervul occipital, dar ca acestea nu sunt cauzele durerilor de cap. In acea perioada mi s-a prescris propanolol si doxepin, daca retin bine. Nu s-a vazut nicio modificare sau poate ca nu am luat tratamentul cat timp trebuia deoarece dupa 3 luni de tratament m-am ingrasat foarte rau si am intrerupt tratamentul. Mi s-a prescris si Imigran la nevoie, dar in ultima perioada nevoia a inceput sa fie din ce in ce mai deasa. In octombrie 2011 am ajuns, in urma anumitor probleme personale, sa ma doara capul in fiecare zi. Am fost din nou la doctor si mi s-a prescris Lyrica pt 6 luni. In prima luna mi s-a prescris Lyrica de 75 mg si doctorul mi-a spus ca daca nu se vede nicio ameliorare sa dublez cantitatea, ceea ce s-a si intamplat. Durerile de cap s-au rarit, adica de la durere in fiecare zi la durere o data pe saptamana. La inceputul lunii martie am terminat tratamentul cu Lyrica si pentru ca nu am mai putut da de doctorul care mi-a prescris tratamentul, n-am mai luat nimic de atunci (in afara de calmante -Xibimer). Dar acum durerile au inceput sa fie iarasi foarte dese. Ma intreb ce ar trebui sa mai fac acum?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Migrena"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Buna (acum 12 ani)

In primul rand medicina la care ai apelat tu nu are cum sa ajute si nu cred ca exista un singur pacient pe lume vindecat de ea in ultimii 100 de ani de "stiinta". Nu ca asa avea ceva cu ea, dar asta e adevarul. Singurul lucru intelept pe care il poti face este sa mergi la un medic homeopat bun, care face homeopatie adevarata si nu prescrie dupa scheme fixe, caci homeopatia vindeca asa ceva. Daca nu gasesti pe nimeni scrie-mi mie un email la *** pe yahoo.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Iosefina Telescu (acum 10 ani)

buna sunt Iosefina si mama mea sufere de aceasta boala cumplita cu ce tratament iar trece cu Xibimer? sau cu Lycra?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.