Clickmed
programare rapida la medic

Masa musculara raspuns medic

Sanatate prin sport
Intrebare postata de marius285105997 cu 12 ani in urma

Buna ziua! Ce credeti e bn de luat proteine si din care?merg la sala de cateva zile si nu stiu daca e bn de luat proteine ,sau sunt daunatoare organismului?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Masa musculara"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

preparatele pe baza de aminoacizi prezinta indicatii clare in caz de afectiuni cu pierderi proteice, cu malabsorbtie de proteine(infectii severe, imobilizare prelungita,traumatisme, intr-un regim de nutritie parenterala in forme severe de insuficienta hepatica , atunci când alimentatia orala sau enterala este imposibilă, insuficienta sau contraindicata), doar la indicatia medicului, in spital.
nu va recomand sa utilizati preparate, ale caror compozitie nu este precizata, forme de comercializare necunoscute,fara aviz din partea autoritatilor de sanatate, acestea pot fi nocive!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Sanatate prin sport.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Claudiu Tronciu (acum 12 ani)

Suplimentele proteice din comert ar trebui sa fie avizate de Institutul de Bioresurse Alimentare. Acestea nu sunt preparate din aminoacizi ci suplimente nutritive care inglobeaza atat extracte din lapte, zer, ou (proteina din zer fiind considerata chiar a depasi ca si calitate proteina din ou) dar si vitamine si minerale. Pentru cei care fac sport de performanta sau urmaresc cresterea masei musculare aceste suplimente predominant proteice sunt de un real folos in conditiile in care se adauga unui regim alimentar sanatos. Atentie insa si la calitatea acestora. Sunt de preferat companiile cu vechime in cercetarea si producerea acestor suplimente, si care au pe etichete informatii detaliate despre continut, gramaj, doze zilnice recomandate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.