Clickmed
programare rapida la medic

Ajutor 03011985

Infertilitate feminina
Intrebare postata de [email protected] cu 12 ani in urma

Acum ca va scriu din nou cred ca veti spune ca sunt nebuna.....asa e sunt nebuna de disperare dupa cum am spus vreau fff mult un copil dar nu reusesc am facut toate analizele totul e ok ....anul asta am ramas insarcinata sacul crestea normal dar embrionul nu .....a trebuit sa merg sa ma curete.......mi-am revenit repede merg regulat la doctor dupa scurt timp am ramas din nou insarcinata ,ultima mestruatie a fost in 21 iulie in 30 augus m-am trezit dimineata sangeram putin dupa care aveam niste dureri mici de spate la fel cu cele mestruale dupa care sangeram mai mult printe care si niste cheaguri , ....a doua zi am fost la medic a spus ca nu mai vede nimic crede ca am suferit un avort spontan .....acum ca a trecut 10 zile inca nu mi-au trecut sintomele de sarcina ,ametesc urinez f mult am greturi ...normal ca la sarcina ,si mai am niste intepaturi jos ........doctorul nu gaseste esplicatie a spus ca nu trebuie sa ma ingrijorez dar cred ca nu il intereseaza sanatatea mea .....doar bani vrea ...... mentionez ca am rh negativ sunt disperata nu stiu ce sa mai fac ,,,,,,,,va rog din suflet ajutati ma ce credeti ca asi putea face .....vrau f mult un copil de 2 luni am inceput sa iau si acid folic am inteles ca ajuta multumes mult si ma scuzati ca am scris din nou dar nu mai stiu ce sa fac

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ajutor 03011985"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Iuli (acum 12 ani)

Stiti ca trebuie sa faceti pauza cel putin 4-6 luni intre sarcini?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
ANISOARA (acum 12 ani)

Faceti un drum la Iasi la Dr. Mihai Vieriu de la Spitalul CFR. Este cel mai bun homeopat. Cu picaturi homeopate face minuni. Cunosc multe cupluri care au facut copii dupa tratamentul lui homeopat care este foarte usor si nu are efecte secundare. Nu va mai bateti capul cu analizele, nu mai pierdeti vremea si banii, este important ca stiti ca aveti macar o trompa desfundata. E suficient. Sa auzim de bine. Ana

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.