Clickmed
programare rapida la medic

Lubrefiantul poate afecta calitatea spermei?

Infertilitate feminina
Intrebare postata de sercin cu 12 ani in urma

Am 44 de ani,am avut o sarcina normala,cateva intreruperi de sarcina la cerere,acum doresc sa raman insarcinata,dar analizele nu sunt deloc incurajatoare.De ce doresc un copil acum?pentru ca acum 3 ani intr-un accident mi-am pierdut baiatul in varsta de 20 de ani.
Acum ca sa pot merge mai departe,incerc sa ma agat de o speranta.
datorita faptului ca eu inca nu mi-am revenit,nu pot avea orgasm pentru ca nu-mi doresc acel act ,nici nu ma implic.O fac in speranta ca voi ramane insarcinata.Folosesc lubrefiant pentru lubrefiere,pentru ca nu ma implic nici nu ma lubrefiez.
Acest lubrefiant poate afecta calitatea spermei????
M-am gandit si la aceasta posibilitate.Imi cer scuze ca am folosit aceste cuvinte care candva erau tabu,dar sper ca ma intelegeti si nu ma veti acuza.
Va multumesc si va doresc sa zambiti mereu.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Lubrefiantul poate afecta calitatea spermei?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Pena (acum 12 ani)

Iata ce am gasit pt tine pe Google: " Lubrifiantii pot face contactul sexual mai placut, insa nu sunt potriviti pentru cei care isi doresc copii. Mark Leondires, specialist care face parte din Asociatia pentru medicina reproductiva di Connecticut, spune ca "lubrifiantii pe baza de ulei, sau orice alte produse care contin arome sau substante anorganice, pot omori spermatozoizii" Lubrifiantii afecteaza si mobilitatea spermatozoizilor. Studiile au aratat ca aproape toti lubrifiantii de pe piata au anumite efecte. Exista si un produs nou, numit Pre-Seed, care a fost prezentat ca un lubrifiant pentru cei care incearca sa conceapa un copil, insa nu exista studii care sa demonstreze ca nu afecteaza spermatozoizii.
Jay Schinfeld, un medic care face parte din Asociatia pentru medicina reproductiva din Abington, Pennsylvania, spune ca "cei mai inofensivi lubrifianti sunt albusul de ou si uleiul de masline". Pentru a folosi albusul ca lubrifiant se ia un ou mediu spre mare, se separa albusul si se lasa sa se incalzeasca la temperatura camerei. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta contaminarii cu salmonella, daca albusul nu ajunge in cavitatea bucala. Saliva nu afecteaza sperma si nici jucariile sexuale nu pot crea probleme daca sunt spalate cum trebuie.''''

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Iuli (acum 12 ani)

Am citit si eu ceva de curand si mi-am amintit de intrebarea dvs: lubrifiantul poate incetini miscarea spermatozoizilor. Asa cum a scris Pena, nu cred ca e potrivit pentru a concepe un copil, pentru ca ingreuneaza procesul. Situatia financiara nu va permite o inseminare artificiala? Cred deja cu tarie ca un copil v-ar face viata MULT mai frumoasa si v-ar salva din aceasta depresie. Cel mai bun exemplu: John Travolta. Stiti ca baiatul lui Jett, de 16 ani parca, a murit in urma unui atac cerebral. Au facut acum un copil, desi nu sunt tineri, si viata lor s-a schimbat complet in bine! Faceti tot posibilul, dar incercati sa va bucurati si de actul sexual. Nu este necesar sa aveti orgasm, doar sa simtiti cat de cat placere si sa va implicati cat de cat. Incercati sa folositi saliva. Nu va cereti scuze pentru intrebare, nu aveti de ce, este perfect legitima. Abia astept sa scrieti aici ca sunteti INSARCINATA!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.