Clickmed
programare rapida la medic

Bună ziua, raspuns medic

Arta de a fi parinte
Intrebare postata de Calimera cu 12 ani in urma

Am făcut fetei mele de 8 ani exudat faringian cu antibiogramă. a ieşit STAFILOCOC MANITO POZITIV, sensibil la Rifampicina si vacomicin. Cate zile trebuie sa ii dai Rifampicina? E rezistent la amoxicilina, ac. clavulanic, eritro, genta, oxa , penicilină şi la Tricarcilin

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Bună ziua,"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Medic Epuran MMedic Epuran este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Durata terapiei va fi ajustată în funcţie de severitatea bolii, a statusului imunologic al pacientului şi funcţie de răspunsul clinic la tratament.
Nu se recomandă utilizarea de rutină a rifampicinei, pentru combaterea infecţiilor stafilococice, datorită inducerii unui nivel de toxicitate crescut. Rifampicina va fi utilizată doar pentru tratarea cazurilor refractare la alte clase de antibiotice, fiind utilizată doar in combinaţie cu alte chimioterapice, pentru a preveni apariţia rezistenţei microbiene în faţa acestui chimioterapic. Este de preferat utilizarea vancomicinei, dacă conform antibiogramei descrise de d-vs stafilococul decelat este sensibil la acest antibiotic

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic Epuran
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic Epuran
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.