Clickmed
programare rapida la medic

Colesterol bun prea mic

Colesterol
Intrebare postata de aur_lav cu 13 ani in urma

Buna ziua

De fiecare data cand mi-am facut analize la sange, inca de pe la 20 de ani cred (acum am 33), imi iesea colesterolul bun mic, la fel calciul ionic . Nici un medic nu m-a lamurit, ce inseamna asta si mai ales ce pot face ca sa le aduc la valori normale. Intre timp, acum 3 ani, am facut si un copil, as mai vrea unul, dar nu prea ma simt in stare, sunt tot timpul obosita, nu mai spun de faptul ca apetitul sexual este inexistent. Unde sa merg, ce sa fac? Endocrinologul m-a tratat asta vara cu sargenor , vitamax pentru starile de oboseala si caderea masiva a parului- s-a rezolvat atunci, dar acum iar sunt obosita, din decembrie stau numai cu medicamente, antibiotice pentru sinuzita (probabil sistemul imunitar e la pamant acum).
INSA nici ginecologul, medicul de familie, chiar nici endocrinologul nu m-au lamurit ce e cu calciul ionic si colesterolul bun asa de mici, ce riscuri implica. E chiar asa de trecut cu vederea?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Colesterol bun prea mic"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.