Clickmed
programare rapida la medic

Tratament infertilitate,riscuri

Infertilitate feminina
Intrebare postata de angy basso cu 13 ani in urma

Buna.am30 de ani,nu am ramas niciodata insarcinata,nici nu mi-amdorit-o.de curand mi s-a descoperit un fibrom pe uter. docorulmi-a prescris duphaston apoi niste injectii care sa-mi induca starea de menopauza astfel incat sa-mi induca starea de menopauza si sa scada fibromul astfel incat sa pot ramane insarcinata. tot acest tratament ar dura in jur de 16 luni. care sunt riscurile pt mine,pt corpul meu urmarea unui astfel de tratament?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tratament infertilitate,riscuri"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Iuli (acum 13 ani)

Pai de ce nu intrebi medicul ce riscuri sunt? Sau si mai bine, mai ceri o parere medicala. E greu de zis online asa ceva pt ca sunt mai mult elemente de luat in calcul.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.