Clickmed
programare rapida la medic

Transaminazele

Investigatii
Intrebare postata de Cornel5699042 cu 15 ani in urma

Buna seara!Am facur recent analizele baieteluilui meu de 10 luni si sunt:nr leucocite15.9,limfocite 65.3,granulocite22.0,nr absolut limfocite 10.4 iar tgo 68,tgp 45 bilirubina directa 0,bilirubina totala0,44 iar axudatul nazal e stafilococ. VREAU SA stiu daca acel stafilococ poate modifica acele transaminaze atat de mult.STAREA copilului e buna mananca bine e foarte vioi chiar face catva pasi singurel.Am sa continui cu un eco dar vreau sa ma linistesc sa cred-ca nu poate fi ceva grav.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Transaminazele"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

mirela1899208 (acum 15 ani)

Am 31 ani si la ultimele analize mi-au iesit transaminazele marite si putin colesterolul marit.Mentionez ca mananc destul de gras nu in exces.As vrea sa urmez un tratament cu Liv 52 sau cu Essentiale Forte, si binenteles regim.Intrebarea mea este:Fac bine?
In copilarie am avut hepatita iar tatal meu a decedat in urma unei metastaze hepatice.Ce este de facut?
Eu in general ma simt bine , sunt un tip activ fara a acuza vreo problema de sanatate.In schimb sunt foarte prapastios ingrijorat stresat mai tot timpul.Daca exista vreun tratament impotriva stresului?!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mirela1899208
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mirela1899208
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
alina ioana98725 (acum 15 ani)

deci,lasa grasimile si dulcele daca consumi,asta pt. colesterol,iar referitor la cealata problema nu mai fii prapastios si stresat pt.ca si asta conduce la inbolnavirea ficatului,si liv.52 tia zis medicul sa iei sau iei tu de capul tau?ia daca vrei ca sunt pe baza de plante si nu au ce rau sa faca ,daca simti ceva in neregula oprestete,citeste prospectul,in potriva stresului eu iau de la plafar pastile de valeriana si ma simt bine , pt.ca toti avem probleme,nu incepe cu medicamente pt. ca sunt foarte periculoase ,devii dependent dupa accea,(extraveral,distonocalm....)bafta si nu mai fii panicos,ca mai rau iti faci cu calm se va rezolva.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de alina ioana98725
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de alina ioana98725
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.