Clickmed
programare rapida la medic

Ce ma sfatuiti

Disfunctii sexuale feminine
Intrebare postata de ileana106 cu 13 ani in urma

Salut! ma numesc corina si sunt casatorita cu sotul meu de 2 ani.iar eu cred ca are unele probleme pentru ca are anumite zile in care nu are erectie sau in timpu contactului nu dupa 1 min nu mai are erectie...care e problema?vreau sa vorbim si nu stiu cum sa i zic,,ce ma sfatuiti...si nu se intampla des,de cele mai multe ori e ,,apt sexual''''

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce ma sfatuiti"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Iuli (acum 13 ani)

Poate omul pur si simplu e stresat si nu are chef... Daca zici ca de cele mai multe ori e "apt", atunci restul datilor sunt momentele normale in care un barbat mai are "accidente" de erectie... Sa stii ca nu numai noi, femeile, nu avem chef cateodata. Li se intampla si lor. Nu ai precizat ce lucreaza, daca e stresat, daca aveti sau nu o situatie economica mai dificila, daca a avut vreunul din voi probleme de sanatate, sau poate cineva din familie, daca ati sau a avut vreo exp neplacuta in trecut, daca doarme sau se odihneste suficient... Pot fi multi factori.
Dar daca spui ca se intampla sporadic (nu ai precizat frecventa), atunci nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Poti sa ii spui frumos ca are dreptul sa te refuze daca nu are chef, asa cum si tu il refuzi poate cand nu ai tu chef. Si ca il rogi in general sa iti spuna daca are ceva pe suflet. Poti si sa o imbraci sub forma de gluma: iubi, sunt prea sexy si te emotionezi? :) Ceva de genul. Si vezi ce zice...Oricum barbatii cu greu vorbesc despre asa ceva. Trebuie sa faci tu un efort sa iti dai seama singura daca e ceva, si cam ce ar putea fi. Si sa nu te superi pe el sau sa ii arati ca esti nemultumita, pentru ca ii vei alimenta frica si i se va intampla si data viitoare.
Mie mi s-a inatmplat cu prietenul meu de cateva ori. Ce am facut? Pai fie am facut in asa fel incat sa il starnesc si sa uite, fie am glumit si am trecut peste iar data viitoare am fost mai atenta sa ii distrag atentia suficient cat sa nu se gandeasca "oare o sa am erectie?". Si daca nu merge, un pahar de vin rosu (nu mult, cat sa il binedispuna un pic) ajuta. Nu te speria si fii alaturi de el.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.