Clickmed
programare rapida la medic

Colpita micotica recidivata

Boli genitale feminine
Intrebare postata de Aneta2128923 cu 15 ani in urma

Am fost diagnosticata cu colpita micotica recidivata si mi s-a dat urmatorul tratament : FLUCOVIM 150, cate 1/saptamana timp de 2 luni, LOMEXIM ovule , 2 buc, 1 buc la 3 zile, LOMEXIM crema atat pt mine cat si pt partener. Dupa 3 saptamani de la inceperea tratamentului, luand doar FLUCOVIM 150 am inceput sa am din nou raporturi sexuale, doar ca in timpul raportului am usturimi foarte mari. Nu stiu daca are vreo legatura acest medicament cu culoarea urinei, dar este foarte foarte galbuie.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Colpita micotica recidivata"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Intrebari similare

in urma unui control ginecologic am fost diagnosticata cu "colpita micotica", acum urmez un tratament si as vrea sa stiu daca va avea rezultate.iau zinat,movalis supozitoare,canesten...

Intrebare postata acum 15 ani in Boli cu transmitere sexuala.

Buna ziua, In urma cu o luna a inceput cosmarul. Am facut sex oral cu o necunoscuta dupa care a doua zi am intrat in panica gandindu-ma ca poate am luat o boala.Am inceput sa iau de capul meu...

Intrebare postata acum 15 ani in Boli genitale masculine.

In ultimii ani m-am luptat cu o colpita data de bacili gram neg. si poz.La ultima analiza am aflat ca pe langa asta m-am procopsit si cu candida. Am facut tratament - destul de superficial as zice...

Intrebare postata acum 16 ani in Candidoza.

as vrea sa stiu mai multe despre ce "papiloame genitale"

Intrebare postata acum 16 ani in Candidoza.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.