Clickmed
programare rapida la medic

Problema mea

Boli respiratorii
Intrebare postata de VIORICA40127745 cu 15 ani in urma

Buna ziua,
De CEVA TIMP AM OBSERVAT CA am gatul umflat....la un moment am simtit o jena la inghitire mai demult....de doua zile simt si capul parca umflat marit la spate...noudulii de la gat in sus spre cap umflati.Am fost la medic aici in anglia caci aici sunt mi au facut niste analize la sange,,,nu stiu ce fel d analize si mi au zis ca totul e ok...asta inainte sa simt si capul parca umflat...sincer sunt cam dezamagit de sistemul de aici si am nceput sa fiu si putin paranoic ca majoritatea banuiesc si iau in considerare sa vin in romania sa mi fac toate analizele posibile si imposibile.am fost si la urgenta aici si la fel nici un fel d analize...s au uitat in gat...in urechi...mi au luat tensiunea si cica e perfecta.am 28 ani,fumez inainte de prob astea am avut ceva prob d respiratie cateva zile ...dupa o luna am simtit o durere in spate si ma gandeam ca e ceva legat d fumat...dupa care a aparut asta cu gataul si mai nou umflat la gat/cap la spate.poate e anxietate sau stres..oboseala dar cand a aparut si problema cu gatul am inceput sa fiu cam ingrijorat si parca numai cu gandul la asta sunt.scuze daca mesajul meu nu e prea coerent.Ce credeti ca ar putea fi si ce mi recomandati?Multumesc anticipat.alin

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Problema mea"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

simona531 (acum 15 ani)

Ptr Alin.......Ai amigdale? Cristina

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de simona531
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de simona531
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
VIORICA40127745 (acum 15 ani)

BuNA,mul;tumesc pt raspuns...
da inca le am...crezi ca asta e problema?intreb pt ca s au uitata in gat si banuiesc ca ar fi vazut asta sau nu?s- au uitat in gat 3 medici...sau nu prea li se pare prea grav...multumesc anticipat

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de VIORICA40127745
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de VIORICA40127745
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.