Clickmed
programare rapida la medic

Se poate trata acneea cu Roacuttane fără anticoncepționale ?

Acnee
Intrebare postata de Utilizator11712583230 cu 3 saptamani in urma

Buna ziua! In curând doresc sa încep tratament cu Roacutane. Doresc sa știu dacă este neaparat necesar sa iau contraceptive dacă deja folosesc prezervativele ca metoda contraceptiva. Îmi este teama sa le iau pe amândouă deoarece organismul meu nu este obijnuit cu anticoncepționalele și nu vreau sa îmi dau peste cap hormonii . De asemenea îmi este teama și de posibilitatea apariției acneei din nou, după încetarea anticoncepționalelor. As dori foarte mult sa iau roacuttane, fără anticoncepționale. Se poate?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Se poate trata acneea cu Roacuttane fără anticoncepționale ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 3 saptamani)

Buna ziua,

Acneea se poate trata cu Roacutane fara a lua anticonceptionale, atata timp cat utilizati o metoda contraceptiva eficienta, cum ar fi prezervativul. Roaccutane este un medicament foarte eficient pentru tratamentul acneei severe, dar poate provoca defecte grave daca este luat in timpul sarcinii. De aceea, se recomanda femeilor care urmeaza acest tratament sa utilizeze contraceptie eficienta.

Cu toate acestea, utilizarea anticonceptionalelor nu este obligatorie. Prezervativele sunt o metoda de contraceptie acceptabila atata timp cat sunt utilizate corect si consecvent. Totusi, este recomandat sa discutati cu medicul dumneavoastra despre aceasta problema pentru a va asigura ca faceti cea mai buna alegere pentru sanatatea dumneavoastra.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: www.clickmed.ro/medic/dermatologie

Articole de interes:
sfatulmedicului.ro/Acneea/acneea-zeci-de-cauze-si-efecte-neplacute_1385
sfatulmedicului.ro/Acneea/tratamente-eficiente-pentru-acnee_7495
sfatulmedicului.ro/Acneea/5-tratamente-surprinzatoare-pentru-acnee_7384
sfatulmedicului.ro/Acneea/10-sfaturi-pentru-prevenirea-acneei_5601

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.