Clickmed
programare rapida la medic

Cosuri pe fata ce sa fac ?

Acnee
Intrebare postata de Utilizator11712003576 cu 4 saptamani in urma

Bună sera , va rog dacă sunteți amabil sa îmi spuneți cum as putea sa fac sa îmi treacă coșurile de pe fata ? Nu am multe , am în zona bărbiei, și pe fata parca asa niște puncte , dacă strâng, ies. Folosesc crema de fata avene pt acnee și de la bioderma crema pt acnee și hidratare în același timp, m.am spălat cu gel de fata de la cerave pt acnee, am schimbat apoi cu bioderma pt ten mixt și gras, iar acum de doua zile ma splai cu mediket versi. Spune.ti.mi va rog cum sa îmi tratez tenul sa fie frumos și luminos , si sa nu rămână pete de la coșuri dacă se poate mulțumesc frumos.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cosuri pe fata ce sa fac ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

SfatulMedicului (acum 4 saptamani)

Buna ziua,

In primul rand, este important sa intelegeti ca acneea poate fi cauzata de mai multi factori, cum ar fi dezechilibre hormonale, stres, alimentatie necorespunzatoare sau produse de ingrijire a pielii neadecvate.

Pentru a trata acneea, va recomandam sa pastrati o rutina de curatare a pielii, dimineata si seara. Foloseste un gel de curatare usor, special conceput pentru ten acneic si evitati produsele cu alcool, care pot irita si usca pielea.

In plus, nu uitati sa va hidratati corespunzator pielea, chiar daca aceasta este grasa sau acneica. Folositi o crema hidratanta fara ulei, care nu va astupa porii.

De asemenea, evitati sa va atingeti fata cu mainile, deoarece acest lucru poate transfera bacterii pe piele si poate duce la inflamarea cosurilor. Daca cosurile devin inflamate, nu incercati sa le stoarceti, deoarece acest lucru poate duce la formarea de cicatrici.

In ceea ce priveste alimentatia, incercati sa evitati alimentele procesate, grase si cele bogate in zaharuri, care pot agrava acneea. Optati pentru o dieta bogata in fructe, legume, proteine slabe si cereale integrale.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: www.clickmed.ro/medic/dermatologie

Articole de interes:
sfatulmedicului.ro/Ingrijirea-pielii/acneea-la-adolescenti-si-adulti-cum-o-tratam-corect_18871
sfatulmedicului.ro/Acneea/tratamente-eficiente-pentru-acnee_7495
sfatulmedicului.ro/Acneea/cum-se-trateaza-corect-acneea-chisticai_17676
sfatulmedicului.ro/Ingrijirea-pielii/rutina-de-ingrijire-a-pielii-esentiala-in-mentinerea-unui-ten-sanatos-si_20508

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Utilizator11712003576 (acum 3 saptamani)

Mulțumesc mult mult pt raspuns , imi e de folos.Încerc cât mai repede sa merg la un control, dar pana atunci dumneavoastră îmi puteți recomanda produsele pt îngrijire? Momentan sunt în străinătate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11712003576
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11712003576
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.