Clickmed
programare rapida la medic

Am nevoie de sfaturi utile sunt disperat nu știu ce hotărâre sa iau?

Avortul
Intrebare postata de Rya cu o luna in urma

Buna!sunt însărcinată in 20 de sapatamni și 2 zile,am 40 de ani sunt însărcinată cu al 2 le-a copil !sunt in Uk!aici mi. S a spus la ECO ca bebe meu nu e ok😭,mai exact in rinichi cică nu e dezvoltat ,și al doilea rinichi e cu chisturi și ca așteptăm 3 săptămâni sa vedem dacă se va deaumfla ca cică este umflat !mi au vorbit și despre avort 😭 !ce sa fac ?sa consult in timpul acesta de 3 săptămâni ai un specialist in România ?daca știți specialiști va rog sa îmi Spune-ți !si doamne ferește de ce e mai rău in România in cazul meu pana la câte luni de sarcina este posibil a faci avort și care sunt riscurile ?va las și in nr de whatzap sa îmi scrieți 0040758628620 sunt disperat simt ca înnebunesc și nu am nici o putere 😭

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am nevoie de sfaturi utile sunt disperat nu știu ce hotărâre sa iau?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

SfatulMedicului (acum o luna)

Buna ziua,

Este foarte important sa stiti ca decizia pe care o veti lua nu va fi una usoara si ca trebuie facuta in cunostiinta de cauza, dupa ce consultati un specialist. Intr-adevar, pare o idee buna sa cautati si o alta opinie medicala in Romania, daca aici va simtiti mai confortabila si aveti mai multa incredere in medici. Insa va sugerez sa discutati si cu medicul dvs din UK inainte sa luati orice decizie.

Atunci cand vine vorba de avort, fiecare caz este diferit si depinde de multe factori, inclusiv de starea de sanatate a mamei si a fatului, varsta gestationala si legislatia in vigoare. In Romania, potrivit legii, avortul la cerere poate fi facut pana la 14 saptamani de sarcina. Dupa acest termen, avortul este permis numai daca sarcina pune in pericol viata mamei sau daca exista anomalii grave la nivelul fatului. Riscurile asociate cu avortul pot include infectia, sangerarea, perforarea uterului sau a trompelor de Fallope, si pot fi mai mari cu cat sarcina este mai avansata.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: https://www.clickmed.ro/medic/ginecologie

Articol de interes:
sfatulmedicului.ro/Sarcina--nasterea-si-lauzia/intreruperea-de-sarcina_10860

Acest comentariu a fost moderat de administratorul forumului.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dalia (acum o luna)

Categoric nu luati decizii pripite. Consultati mai multi medici, si de acolo, si de aici, este prof. Stamatian in Cluj si multi alti specialisti in Bucuresti si alte centre universitare. Prof. Suciu parca e in Buc. renumit. Nu uitati ca Dzeu este peste toate si El nu greseste..vb si cu un preot sa va indrume, rugati-va Sf Nectarie si Maicii Domnului, care au putere de a face minuni..Pana la urma poate sunt probleme care pot fi rezolvate dupa nastere, nu va pripiti sa duceti o asemenea povara pe constiinta pentru toata viata.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dalia
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dalia
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.