Zaharina
Compus organic solid, cristalizat, cu mare putere de indulcire.
Citeste si
Arhiva-
Indulcitorii artificiali: zaharina,...
Generalitati Indulcitorii artificiali sunt substante chimice sau compusi naturali care asigura alimentelor gustul dulce fara a transmite organismului un numar ridicat de calorii. Deoarece inlocuitorii au gust mai intens decat zaharul este suficient sa utilizati o...citeste mai mult
-
10 alimente care va protejeaza de soare
Generalitati Cei mai multi dintre noi considera ca protectia impotriva efectelor negative ale razelor de soare se face numai la exterior. Adevarul este ca si substantele nutritive sunt la fel de importante ca si lotiunile cu factor de protectie solara, intrucat...citeste mai mult
-
Aditivii alimentari
Generalitati Aditivii sunt substante chimice adaugate (intentionat sau nu) in alimente in cursul procesului de procesare si productie, cu scopul de a le spori aroma, gustul, pentru a le imbunatati aspectul si pentru a le prelungi termenul de valabilitate. Exista mai...citeste mai mult
-
Factori de risc in dezvoltarea...
Generalitati Conform datelor statistice, in Romania, numarul bolnavilor de cancer creste considerabil in fiecare an, in prezent inregistrandu-se in jur de 450.000 de cazuri. Cancerul reprezinta o clasa de boli caracterizata prin cresterea necontrolata a numarului...citeste mai mult
Urmareste Sfatul Medicului
Aboneaza-te la Newsletter