Coronavirus Update

Interpretare test papanicolau

Intrebare postata de georgiana elena *** cu 8 ani in urma - 5 raspunsuri
Grupurile de discutie din care face parte intrebarea: Investigatii

Ajutatima si pe mine va rog cu o interpretare a testului nu inteleg nimic! Este cazul sa ma ingrijorez?
mentionez k am 46 de ani! multumesc anticipat

Frontiu conventional coloratie papanicolau:
adecvat; Da
insufficient; Nu
nesatisfacator; Nu
celule endocervicale prezente; Da
Diagnostic descriptive:
Modificari cellule beligne; Nu
Microorganisme: bacterii; Da
Fungii compatibili cu candida; Nu
Herpes Filplex ; Nu
Vaginoza Bactiviana; Nu
Modificari celulare reactive asociale cu:
Inflamatie; Da
Procesori reparatori normali; Nu
Diu ; Nu
Atrofie; Nu
RT-HP ; Nu
Celule endometriale > 40 ani; Nu
Anomalii Celulare:
Celule sucuamoase:
AFG-UF Nu
ASC-H Nu
LGFIL Da
HPV Da
HGFIL Da
Celule glandulare:
AGC-Mos Nu
AGC NU
Endocervicale nu
Endometriale nu
AIS NU
Adenocarcinom nu
Extrauterin Nu
Evolutie hormonala: Aspect hormonal compatibil cu varsta si anameza;
Caracterizare generala:
Frontiu in limite normale Nu
Modificari ale celulelor beligne nu
Anomalii ale celulelor epiteliale Da
Diagnostic citologic: L-Sil-HPV (displazie usoara)

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

...:mambis (cu 8 ani in urma)

Imunologie-Markeri Endocrini
Test
Rezultat
Interval de referinta
TSH 1.1848 µUI/mL 0.35 - 4.94 µUI/mL
Sarcina:
Trimestru I: 0.88 - 2.83 µUI/mL
Trimestru II: 0.20 - 2.79 µUI/mL
Trimestru III: 0.31 - 2.90 µUI/mL
Free T4 1.03 ng/dL 0.70 - 1.48 ng/dL
Prolactina 18.65 ng/ml 5.18 - 26.53 ng/ml
Testosteron 0.27 ng/mL Pre-menopauza
fara contraceptive: 0.09 - 1.09 ng/mL
cu contraceptive: 0.12 - 1.30 ng/mL
Post-menopauza: 0.12 - 1.30 ng/mL
SHBG 95 nmol/l 19.8 - 155.2 nmol/L
DHEAS 289.2 ug/dL 74.8 - 410.2 ug/dl
Imunologie-Autoimunitate
Test
Rezultat
Interval de referinta
Ac Anti-Tireoperoxidaza (TPO) 1 UI/ml < 5.61 UI/ml
Ac Anti-Tiroglobulina 1.26 UI/mL < 4.11 UI/mL
Imunologie-Markeri Infectiosi
Test
Rezultat
Interval de referinta
Ag HBs Reactiv 5018.7 S/CO Nonreactiv: =1.0 S/CO
Ac Anti-HCV Nonreactiv 0.07 S/CO Nonreactiv: < 1.00 S/CO
Reactiv: >= 1.00 S/CO
Ac Anti-Toxoplasma IgM Nonreactiv 0.11 Index Nonreactiv: index =0.600
Ac Anti-Toxoplasma IgG Reactiv 11.7 IU/mL Nonreactiv: < 1.6 UI/ml
Echivoc: 1.6 - 3.0 UI/ml
Reactiv: >= 3.0 UI/ml
Ac Anti-virus rubeolos IgG Reactiv 18.2 IU/mL Nonreactiv: =10 UI/ml
Ac Anti-CMV IgM Nonreactiv 0.1 Index Nonreactiv: < 0.85 S/CO
Echivoc: 0.85-1.00 S/CO
Reactiv: >1.00 S/CO
Ac Anti-CMV IgG Reactiv 167.9 AU/mL Nonreactiv: < 6 AU/mL
Reactiv: >= 6 AU/mL
Ac Anti-HIV 1/2 Nonreactiv 0.08 S/CO Nonreactiv: =1.0 S/CO
Ac Anti Treponema pallidum Nonreactiv 0.05 S/CO Nonreactiv: < 1.00 S/CO
Reactiv:>=1.00 S/CO
Ac Anti-Ch trachomatis IgM Negativ ( 0.08 / 0.56 ) Negativ
Ac Anti-Ch trachomatis IgA Negativ ( 0.39 /0.81 ) Negativ
Ac Anti-Ch trachomatis IgG Negativ ( 0.26 / 0.60 ) Negativ

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
...:mambis (cu 8 ani in urma)

credema ca si eu sant in aceeasi situatie dar vad la tine ca ai o infectie vaginala

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
monika (cu 8 ani in urma)

Buna,Georgiana,
eu nu sunt medic ,sunt tot o pacienta ,am 42 ani si cam aceleasi probleme ...
Eu zic sa nu intri in panica,cu toate ca asta e prima reactie!
Am si eu virusul HPV ca si tine(dar cine nu il are?),iar LSIL-HPV inseamna ca exista posibilitatea sa ai o leziune intraepiteliala scuamoasa de grad scazut(mica rana) la nivelul colului,generata de prezenta virusului.Trebuie sa ridici imunitatea organismului !
Medicul iti va recomanda probabil si tie o colposcopie.Eu merg sa o fac maine.
Multa sanatate! si vorbim...

Te-a ajutat acest raspuns? + 1
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
georgiana elena *** (cu 8 ani in urma)

buna monica,
cum a decurs colposcopia?

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
TEODORA GRASU (cu 8 ani in urma)

buna ..nici eu nu sunt medic...dar am avut si eu acum vreo 3 ani..modificare la testul papanicolau..era scris asa..displazie usoara...aveam si eu 45 ani pe atunci...si m am speriat f tare..am repetat testul si in ITALIA..unde sunt acum.si la fel...apoi astia m au trimis sa fac colposcopie..si la acel control a iesit totul ok...asa ca dna georgiana..nu va inspaimantati...sunt dereglari hormonale...sanatate va urez

Te-a ajutat acest raspuns? + 1
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.