Coronavirus Update
filtreaza doar discutii cu raspuns de la medic

Am gasit 60 intrebari despre Anemie.

Copilul meu de 16 ani are hemoglobina 16.6;nr.entrocite5.61;hematocrit 50.2.
Mentionez ca a fost mai plinut si cu sport si dieta a reusit sa ajunga la greutatea de 75 kg,inainte de dieta ,in urma...

Intrebare postata de eliezer acum 4 ani .
2 0

buna ziua. va rog sa ma indrumati spre un laborator de analize medicale bun. am facut analize de sange la diferenta de 6 zile si valorile sunt f diferite. ( synevo si coltea)
un laborator unde...

Intrebare postata de membru327188 acum 4 ani .
0 0

Buna seara,
Imi puteti spune ce indica aceste rezultate ale hemoleucogramei?
Nr. Leucocite 13.33mii/uL. Interval ref. 4-10
Neutrofile 8.87mii/uL. Interval ref. 2-8.
Celelalte rezultate sunt in...

Intrebare postata de MembruMobileApp1498235634 acum 5 ani .
0 0

Mama mea are 83 ani, a intrerupt de 3 luni tratamentul cu Sintrom. Acum i-a iesit INR-ul 1,361, (valori normale: 2-3, AP-65,2% (valori normale 70-100%) si PT-14,7s )valori normale 9,1-12,1/s). Ce...

Intrebare postata de MembruMobileApp1497868146 acum 5 ani .
1 0

am avut,acum 2 ani o hepatita cronica acuta.

Intrebare postata de MembruMobileApp1497697100 acum 5 ani .
1 0

Buna ziua! Sunt un barbat in varsta de 45 de ani si de cateva zile am o stare psihica si fizica destul de rea ce persista pe tot parcursul zilei. Am tot timpul o stare de ameteala, de panica,...

Intrebare postata de MembruMobileApp1497538713 acum 5 ani .
1 0

Am cautat pe "atotstiutorul net" dar am gasit doar articole despre monocite crescute. Eu, am avut mereu si inca am monocitele scazute. Care poate fi cauza? Duc o viata normala in ce priveste...

Intrebare postata de MembruMobileApp1496820564 acum 5 ani .
0 0

Buna ziua. Am tot cautat pe "atotstiutorul net" dar gasesc articole despre monocite crescute. Eu am avut mereu si am inca, prea putine monocite. Care poate fi cauza? Care este efectul asupra...

Intrebare postata de MembruMobileApp1496820564 acum 5 ani .
1 0

Buna seara! Recent am facut niste analize la un centru medical si am observat ca nivelul de Feritina este foarte scazut (2ng/mL desi recomandat este 13-150) si la fel si Hemoglobina (7.6). In...

Intrebare postata de MembruMobileApp1493057239 acum 5 ani .
0 0

Buna seara! Recent am facut niste analize la un centru medical si am observat ca nivelul de feritina este foarte scazut (2ng/mL desi recomandat este 13-150) si eu una cred ca este vorba de o...

Intrebare postata de MembruMobileApp1493057239 acum 5 ani .
0 0

Astazi am facut analizele la sange iar unele valori ma ingrozesc, poate din cauza carentei in materie de cunostinte in ale medicinei...voi enumera doar cele cu probleme :

Nr. eozinofile 0.05...

Intrebare postata de MembruMobileApp1490114148 acum 5 ani .
0 0

Sunt femeie in varsta de 53 de ani si as dori sa stiu cat de grava este problema ac***a aceste analize, mentionez ca am menstruatii foarte abundente.
Sideremie 17 µg/dL referinta 50 - 170...

Intrebare postata acum 5 ani .
2 0

Buna ziua,
Am 30 de ani si in urma unor analize medicale mi-au gasit urmatoarele valori in afara limitelor:
Numar leucocite 2.66,
Procentul de neutrofile 28.6
Procentul de limfocite 59...

Intrebare postata acum 5 ani .
0 0

Sunt Crina, am 36 ani, 170cm 65 kg și am o mulțime de simptome : am o stare de slăbiciune in corp, mă trezesc obosita deși dorm bine, am stări de rău ,simt un tremur ușor în mâini,mi se...

Intrebare postata acum 5 ani .
1 0

Am o fetita de 8 ani cu dureri abdominale de aproape 2 saptamani in urma analizelor Sideremie
Ser / metoda colorimetrica 184 au iesit mai mari decat valorile normale si VSH
Sange citrat / Metoda...

Intrebare postata de MembruMobileApp1486979170 acum 5 ani .
0 0

Buna ziua. Incerc sa povestesc pe scurt. Am nevoie neapara de un sfat.
Pe data de 17 decembrie am facut-o protejat. Apoi pe 26 mi-a venit menstruatia ( la timp) incepand cu zilele acelea sunt...

Intrebare postata acum 5 ani .
1 0

Am ameteli,lipsa poftei de mancare,ma simt slabita si nu ma pot concentra.Am luat fier o luna si m.am simtit mai bine,apoi nu am mai gasit medicul,este doar unul in oras.Mentionez ca fac si ture de...

Intrebare postata de MembruMobileApp1483956893 acum 5 ani .
0 0

Hei :)
De ceva vreme (1 luna si junatate) mi-e pofta incontinu de sarat. Chiar dupa ce consum ceva ce contine sare pofta tot nu se amelioreaza. Mentionez ca dupa ceva timp de la inceperea acestei...

Intrebare postata de MembruMobileApp150330210427668 acum 5 ani .
1 0

Buna ziua,

Sunt o tanara in varsta de 30 de ani in decembrie 2014, in urma unor analize, a descoperit ca are proteinurie medie.
Din aprilie 2014 au inceput sa-mi apara edeme la ochi, aveam...

Intrebare postata acum 7 ani .
1 0

de vreo 2 saptamani am niste ameteli foarte mari . am facut tot felul de investigatii , analize singurele anormale sunt:hb=11.5, mch=25.7(vn:26-34)mcv=78.1(vn:80-100)fier normal , calciu normal ,...

Intrebare postata acum 12 ani .
12 0
Pag 3 din 3

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.