Coronavirus Update
×

Am gasit 17 intrebari despre Anemia asociata cu deficit de fier.

Buna seara ! Bebelusei mele de 6 luni, i-a ieșit pozitivă lactoferina in materiile fecale, 142 mai exact. Ma puteți ajuta cu un răspuns pe întelesul meu,sa ma liniștesc pana ajung la un...

Intrebare postata acum 3 luni de chucky1409.

Buna seara. Am 20 de ani iar in urma unei hemograme procentul neutrofilelor este 39% ( valori normale 45-80) , insa numarul acestora este in limite : 2.63 ( 2-8). De asemenea , nr leucocite 6.74 (...

Intrebare postata acum 7 luni de Utilizator11600368822.

Buna ziua!
Am vârsta de 28 ani, 1.61 cm și 51 kg.
In urma cu 2 săptămâni mi-am făcut analizele la sânge, iar 4 dintre valori nu sunt in intervalul de referință:
MCV: -79 (Interval...

Intrebare postata acum un an de raluca_porr.

Am usturimi si dureri abdominale. Am sinuzita si o perioada de vreo 3 luni am luat multe antibiotice pana m am operat de sinuzita. Am anemie si sangele fluid. Am luat antimicotice pe perioda...

Intrebare postata acum un an de Utilizator11586813876.

Buna ziua ! Am facut analize la sange si au iesit un pic sub valorile normale.hemoglobina 12.hematocrit.35.trombocite 135 .limfocite 20 si colesterol 215. Va rog frumos cine ma poate ajuta cu un...

Intrebare postata acum 2 ani de Utilizator11538751930.

Durere la degete amortite la picioare si dureri la tendoane si solduri. Am de 8 ani dureri de spate ( degenerare cu minim de fluid L4-L5, L5-S1 si spinoza oculta ), vene calcificate, iar de 3...

Intrebare postata acum 2 ani de Ionescu55.

Mi-am facut analizele de sange si nu au iesit prea bune... mă puteți ajuta va rog cu o interpretare?
RBC 7.03 (4.80 - 6.00)
HCT 46.8 (42.0 - 52.0)
MCV 67 (78 - 100)
MCH 20.5 (27 - 31)
MCHC...

Intrebare postata acum 3 ani de MembruMobileApp1515748932.

Buna seara. De cateva luni, am inceput sa tremur destul de rau, adica e vizibil. din cap pana in picioare, dar am observat ca mana stanga parca imi tremura mai tare. Cateodata parca vad 3D, nu stiu...

Intrebare postata acum 3 ani de MembruMobileApp1513977700.

Sper ca cineva sa vada mesajul meu si sa ma indrume intr-o directie buna si eficienta. Am nevoie de mare ajutor pentru ca efectiv nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai cred si la ce specialist sa ma...

Intrebare postata acum 3 ani de MembruMobileApp1506822484.

Buna ziua! Sunt un barbat in varsta de 45 de ani si de cateva zile am o stare psihica si fizica destul de rea ce persista pe tot parcursul zilei. Am tot timpul o stare de ameteala, de panica,...

Intrebare postata acum 3 ani de MembruMobileApp1497538713. Dr. Raluca Bradea MDr. Raluca Bradea este un medic autorizat SFM a raspuns.

Buna ziua ! De cateva zile am o stare atat fizica cat si psihică destul de rea ce se manifesta intr-un in mod constant. Am tot timpul o senzatie de neliniste, de panica, ameteli, câteodată...

Intrebare postata acum 3 ani de MembruMobileApp1497538713.

Astazi am facut analizele la sange iar unele valori ma ingrozesc, poate din cauza carentei in materie de cunostinte in ale medicinei...voi enumera doar cele cu probleme :

Nr. eozinofile 0.05...

Intrebare postata acum 4 ani de MembruMobileApp1490114148.

Buna...ma intereseaza daca anemia provoaca greata si lipsa de pofta de mancare ? Tatal meu a fost operata cu hernie ombilicala si a pierdut mult sange si e f anemic ..ce tratament imi puteti...

Intrebare postata acum 4 ani .

Buna ziua! Am 18 ani/f si de ceva vreme, mai ales seara ma confrunt cu niste stari de ameteala, batai puternice ale inimii si rapide, cateodata si stari de lesin si de rau, toate acestea stand...

Intrebare postata acum 4 ani . M este un medic autorizat SFM a raspuns.

Am efectuat de curand niste analize la sange si am observat ca am hemoglobina scazuta, 11.7 in loc de 12.3-15.3, numarul total neutrofile scazut, 2.09x10³ in loc de 2.5-7.5x10³, procent...

Intrebare postata acum 4 ani de MembruMobileApp150330210427668.

hematocrit -41,0 % (18 - 44 ani)!!ce se intimpla???????? hemoglobina -12,9 g/dL (18 - 44 ani)???

Intrebare postata acum 11 ani .

salut, si eu am o problema asemanatoare cu a ta, mie imi zvacneste testicolul stang, tot de o luna si nu s-a mai oprit, am fost la 3 doctori, si fiecare mi-au zis tot alta boala, chirurgul mi-a zis...

Intrebare postata acum 11 ani .

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.