Coronavirus Update

Comentarii Dr. Mihaela Rugina

 • Alina
  Alina Postat acum 6 ani si 26 zile

  Excelent profesionist! sever cu pacientii, dar un doctor pe care te poti baza.

 • doina
  doina Postat acum 6 ani si 6 luni

  Am fost incantata de acesta mare doamna care are o grija deosebita de pacientii ,mama mea de 83 ani a ajuns de urgenta la spitalul fundeni cardiologie si a fost preluata de aceasta mare doamna ,am fost impresionata de glasul cald ,de rabdarea si blandetea cu care vorbeste cu pacientii . va multumesc santeti superba sa aveti parte de tot binele din lume.

 • ionita_cornelia2007
  ionita_cornelia2007 Postat acum 6 ani si 10 luni

  Un medic cu calitati umane.

 • CONSTANTIN MIHAELA
  CONSTANTIN MIHAELA Postat acum 8 ani si 1 luni

  Multumim pentru abnegatia. profesionalismul si dragostea pe care o manifestati fata de omul caruia v-ati dedicat toata stiinta .

 • Silvia
  Silvia Postat acum 8 ani si 2 luni

  Un profesionist desavarsit, un medic cum rar intalnesti in aceste vremuri.. recomand cu toata increderea. este o binecuvantare pentru pacienti faptul ca mai exista asemenea medici. dna doctor da consultatii la cabinetul particular cardio ela, nr tel 0212525693.

 • sanda denisa maria
  sanda denisa maria Postat acum 8 ani si 2 luni

  Dna dr mihaela rugina este un minunat profesionist, unul din putinii oameni care isi merita numele de doctor, dedicata trup si suflet meseriei grele pe care si-a ales-o. multe multumiri dna doctor!

 • crina
  crina Postat acum 8 ani si 2 luni

  Asa este, d-na dr rugina este un medic cum rar gasesti in zilele noastre! daruire totala si omenie! iar pe langa toate acestea, una dintre cele mai importante calitati: competenta. nu vedeti cati medici sunt superficiali? este mare lucru sa poti merge la un medic si sa stii ca poti avea incredere totala! este cazul acestei mari doamne! ii doresc mult,mult bine!

 • Ionescu Ion
  Ionescu Ion Postat acum 8 ani si 2 luni

  Un medic de exceptie, profesionalism, omenie, daruire, competenta. calitati rare in zilele noastre!
  felicitari doamna doctor si mult succes!

Inapoi la Dr. Mihaela Rugina