Coronavirus Update

Comentarii Dr. Adrian Iliescu

 • Utilizator21553181811
  Utilizator2155318181
  1
  Postat acum 2 ani si 6 luni

  Ce sa mai spunem de dnul dr adrian iliescu ? un om si un profesionist exceptional, pentru care sentimentele noastre de recunostinta si respect nu pot fi descries in cuvinte !!!

 • mihaela ristea
  mihaela ristea Postat acum 5 ani si 8 luni

  Un om de mare valoare ,un profesionist adevarat ,tot respectul pentru ce a facut pentru sotul meu .sa va dea dumnezeu sanatate si multe realizari !

 • mihaela ristea
  mihaela ristea Postat acum 5 ani si 8 luni

  Un om de mare valoare ,un profesionist adevarat ,tot respectul pentru ce a facut pentru sotul meu .sa va dea dumnezeu sanatate si multe realizari !

 • 123_abc
  123_abc Postat acum 7 ani si 9 luni

  Un medic extraordinar.

 • dumitru gabriel
  dumitru gabriel Postat acum 7 ani si 11 luni

  Un om extraordinar ,va multumesc ptr tot ce a-ti facut,tatal meu este in coma profunda nu stiu daca scapa ,dar va multumesc ,sa va dea dumnezeu numai bine

 • Alin
  Alin Postat acum 8 ani si 18 zile

  Este un medic extraordinar dupa parerea mea. am fost operat de hernie de disc acum 10 zile si ma simt foarte bine. nu mai am durerile pe care le aveam inainte de operatie si precizez ca mi-am revenit foarte repede,am putut merge dupa cateva ore dupa operatie,mai greu dar am mers si m-am bucurat mult. a doua zi m-am simtit si mai bine am facut kinetoterapie in fiecare zi si pe zi ce trecea ma simteam tot mai bine. acum nu mai am nici dureri,ieri am fost sa-mi scoata firele si de acum incolo o sa am mai multa grija de mine si incerc sa ma mai protejez.

 • voinoiu gabriela
  voinoiu gabriela Postat acum 8 ani si 7 luni

  Un medic extraordinar.un profesionist in adevaratul sens al cuvantului,un om de mare valoare.o persoana care nu pune foarte mare accent pe relatia medic-pacient ci mai degraba este o relatie de la egal la egal.un om caruia poti sa-i expui orice problema si pentru care are intotdeauna macar un sfat. va multumesc din suflet domnule doctor pentru tot ce ati facut pentru piticul nostru,pentru familia noastra! mult succes in tot ceea ce v-ati propus si un an nou plin de realizari si impliniri!

 • dan ioana
  dan ioana Postat acum 8 ani si 7 luni

  Un doctor bun

 • dan ioana
  dan ioana Postat acum 8 ani si 7 luni

  E doctor bun

 • muchi_77
  muchi_77 Postat acum 10 ani si 11 zile

  Acum trei ani am fos operata, pe coloana, de dr. iliescu impreuna cu prof. ciurea. pana acum o saptamana spuneam ca sunt cea mai fericita, ca operatia a reusit...insa acum la aceasta ora imi plang de mila...am ajuns la o a doua interventie....

Inapoi la Dr. Adrian Iliescu