Coronavirus Update

Comentarii Dr. Ruxandra Draghicenoiu

 • Utilizator Sfm
  Utilizator Sfm Postat acum 3 ani si 5 luni

  Gabriel pavelescu,buzau.o doamna doctor foarte buna, m-a ajutat atat cu copii,cat și personal,a venit chiar și la buzau sa ma vada.roscata,finuta,se poate apela la ea in orice problema,nu neaparat profesionala,e disponibila la orice ora,chiar și in afara serviciului,sunt mandru ca o cunosc de cațiva ani atat de bine

 • Constantin Ramona Petruța
  Constantin Ramona
  Petruța
  Postat acum 3 ani si 11 luni

  Doamna doctor este foarte buna eu și copilul meu suntem pacienții dansei mai rar intalnești un medic caruia sa-i pese cu adevarat de pacienții lui mii de mulțumiri doamnei doctor ruxandra draghicenoiu

 • Anonim
  Anonim Postat acum 4 ani si 2 luni

  Oamenii, in general spun, doar ce vor sa spuna si/sau sa auda, insa este un doctor foarte capabil si la locul ei, de fiecare data a fost pe aceasi unda cu diagnosticul, cat si tratamentul. am fost pacient, inca sunt, si de fiecare o recomand persoanelor ce sunt pentru aceasta sectie (boli infectioase).

 • Pacient hiv
  Pacient hiv Postat acum 5 ani si 7 luni

  In spitalul ala e jale mareee .... se moare pe capete din cauza nepasarii doctorilor si dezinteresului...spun mereu ca nu au bani sau fonduri pentru analize . mie mi s-au dat ani la rand scheme de tratament gresite .... ulterior am ajuns in afara sa ma tratez caci in tara mea nu se poate,medicii mei nu-si dau interesul daca nu le dai bani sau pur si simplu nu sunt competenti de stadiul in care tu te afli.... sau pur si simplu nu vor sa lupte pentru tine sa te aduca pe linia de plutire.... te lasa sa mori cu zile spunandu-ti ca nu sunt fonduri pentru analize . trist dar adevarat. sunt suparata pe medicii din tara mea.....datorita lor imi dau toti banii ce ii am pentru a merge la analize si tratament in afara ca sa pot trai si eu ca un om normal. de ar fi sa-i dau in judecata pentru tot ce mi-au facut le-as lua si pielea de pe ei,dar nu am bani de dat pe procese,eu vreau sa traiesc si ii las in plata domnului caci el le va da ce merita.

 • Goanga
  Goanga Postat acum 5 ani si 7 luni

  Tocmai m-am externat de la inst boli infectioase bals, medic curant dna draghicinoiu.nici nu iesisera analizele copilului si deja stia am salmonella/shighella.cand au iesit analizele si i-au infirmat teoriile,a schimbat repede diagnisticul infectie cu e coli la copil de 1 an.m-amexternat la prsnz,seara febra.am sunat-o:nu-i decat o viroza.

 • Antoniu Bogdan
  Antoniu Bogdan Postat acum 6 ani si 23 zile

  Multumim doamnei dr draghicenoiu pentru vindecarea baietelului nostru!

 • Florina
  Florina Postat acum 8 ani si 2 luni

  Este o doctorita foarte buna ...

 • alina
  alina Postat acum 10 ani si 3 luni

  S-a nascut pentru a fi medic si exceptionala si ca om,.am trecut o perioada grea ca mamica , de-a lungul careia d-na doctor a fost tot timpul dispusa sa ma incurajeze si tot timpul disponibila.

 • Stefania Enache
  Stefania Enache Postat acum 10 ani si 6 luni

  Un om adevarat, cald si sufletist, un medic extraordinar, in care poti sa ai deplina incredere! pe langa pregatirea profesionala (diagnostic si medicatie corecta), dna dr este intotdeauna disponibila si tu, ca parinte, pleci din cabinetul sau lamurit si multumit! tot respectul si mii de multumiri pt un pediatru cum rar intalnesti!

 • olaru
  olaru Postat acum 11 ani si 2 luni

  Fetita mea este tratata de doamna doctor ;este un om deosebit cu o pregatire deosebita; se citeste bunatatea pe chipul dansei.

Pag 1 din 2

Inapoi la Dr. Ruxandra Draghicenoiu