Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Nursing Home

Nursing Home

Prezentare Nursing Home

Vezi toata descrierea

Oricine am fi, orice am face, mai devreme sau mai tarziu valorile noastre sunt aceleasi, iar familia ramane o prioritate.

Grija pentru cei dragi noua aflati in imposibilitatea de a se ajuta singuri sau prin intermediul familiei pare uneori fara solutii sau greu de rezolvat.

Deschis in 2007, One To One Nursing Home este una din primele institutii de acest fel din Romania. Creat la cele mai inalte standarde occidentale, One to One a fost conceput si construit in cele mai mici detalii pentru a servi acestui scop, beneficiind de dotari tehnice de ultima ora.

Unul dintre principalele obiective ale One to One Nursing Home este sa ofere la cel mai inalt standard acomodare si ingrijire personalizata pentru fiecare rezident in parte, in acelasi timp, pastrand si incurajand independenta si intimitatea fiecaruia.

One to One Nursing Home, cu o capacitate de aproximativ 100 de locuri este amplasat in Saftica, intr-un parc de peste 9000 mp cu gradini, livezi si o mica promenada pe marginea lacului Cociovalistea. Zona pitoreasca ofera liniste si relaxare rezidentilor sai.

Fie ca sunt rezidenti sau nonrezidenti pentru o perioada, speram ca toti sa considere One to One Nursing Home precum propria lor casa, fiecare fiind incurajat sa isi personalizeze camera cu propriile amintiri: fotografii, efecte personale.
Dorim ca fiecare sa stie si sa simta ca One to One Nursing Home este un loc unde oamenii pun suflet si fac tot ce le sta in putinta pentru a asigura un spatiu cald, placut, sigur si departe de problemele si anxietatile traiului solitar.

Nursing Home

ILFOV

Balotesti

Adresa: Calea Bucuresti nr. 7

Tel: 0720338383

E-mail:

Web: www.nursing.ro

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
0:00-0:00
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!