Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Spitalul Sfantul Sava

Spitalul Sfantul Sava
Si pentru ca ne iubim familia, alegem pentru ei serviciile medicale și cazarea de cea mai buna calitate.

Prezentare Spitalul Sfantul Sava

Vezi toata descrierea

Centrul Medical de Geriatrie, Recuperare medicala și Îngrijiri Paliative Sfântul Sava

recuperare medicala spitalul sfantul sava

Oferim tot ce e mai bun pacienților

Avem datoria morală de a oferi tot ce e mai bun părinților noștri, căci, fără sacrificiile lor, nu am fi fost astăzi ceea ce suntem. Finalul drumului lor trebuie să fie lin, fără suferințe, fără dureri, vegheat cu blândețe și înțelegere pentru problemele pe care le au. Sunt valorile noastre călăuzitoare.

Servicii medicale 24 din 24 și 7 din 7

Centrul nostru oferă servicii medicale 24 din 24 și 7 din 7, cazare de lux și 3 mese incluse, pentru pacienți adulți de toate vârstele, din orice localitate din țară sau din străinătate și indiferent de stadiul bolii.

Serviciile medicale pentru Geriatrie, Recuperare Medicală și Îngrijiri Paliative sunt oferite de către un personal medical experimentat, întelegător și mereu aproape de pacient.

Aparatura medicală pentru recuperare este nouă și modernă, iar cei aflați în covalescența vor avea parte de o recuperare medicală eficientă.

Cazare la standardele cele mai inalte

salon ingrijiri paliative

Am încercat să avem o abordare diferită și am reușit. Am mobilat și dotat camerele cu tot ce este necesar, pentru ca pacienții noștri să se simtă ca într-o vacanță, să nu le lipsească nimic din confortul ridicat la nivel de răsfăț.

Centrul Medical este o clădire dispusă pe trei niveluri, având saloane personalizate. Este dotat cu cele mai moderne facilități de cazare și tratament, cu aparatură de ultimă generație și personal medical specializat.

Centrul dispune de 3 ambulanțe autorizate pentru transportul pacienților. Are bucătărie proprie, cu doi maeștri bucătari și două ajutoare de bucătărie.


 

Spitalul Sfantul Sava

ILFOV

Pantelimon

Adresa: Str Cozieni nr. 2

Tel: 0724338881

E-mail:

Web: https://spitalulsfantulsava.ro/

L
10:00-20:00
V
10:00-20:00
M
10:00-20:00
S
0:00-0:00
M
10:00-20:00
D
0:00-0:00
J
10:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!