Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

MedicalES Riverside 1

MedicalES Riverside 1
Servicii complexe de imagistica medicala

Prezentare MedicalES Riverside 1

Vezi toata descrierea

In luna septembrie 2020 am deschis noua noastra locatie, Clinica MedicalES Riverside, unde punem la dispozitia pacientilor pentru realizarea investigatiilor de imagistica medicala doua aparate RMN General Electric de ultima generatie. In plus am creat un ambient special pentru pacienti, pentru un confort deosebit, asa cum i-am obisnuit deja pe toti pacientii nostri.

CLINICA RIVERSIDE este situata in Splaiul Independentei nr. 291-293, Cladirea Riverside Tower, Sector 6, unde punem la dispozitia pacientilor doua aparate RMN General Electric de ultima generatie pentru efectuarea investigatiilor de rezonanta magnetica la cel mai inalt nivel tehnologic.

Omogenitatea magnetului si tehnologiile avansate de care dispune sistemul SIGNA Explorer, produs de compania General Electric, ofera siguranta unui examen rapid, cu o informatie clinica de cea mai bună calitate și asigură confortul total al pacientului. Emisia redusă de zgomot în timpul funcționării și echiparea cu sistemul de relaxare pentru pacient diminuează considerabil disconfortul creat de clasicele sisteme de rezonanță magnetică. In ce priveste coloana vertebrala posibilitatea de scanare a unei zone extinse si tehnicile de corectie a miscarii permit achizitia unor imagini clare, rezistente la artefactele cauzate de miscarea pacientului si de fluxul de lichid cerebrospinal.

Echipamentul este dotat cu software-ul IDEAL, creat special pentru scanarea regiunilor dificile, cum sunt gatul si coloana, unde tehnicile clasice de scanare esueaza din cauza campurilor magnetice neomogene.

Cu ajutorul tehnologiei neinvazive CARTIGRAM, echipamentul poate evalua matricea de cartilagiu extracelular. Echipamentul permite obtinerea de imagini clare in studiile musculoscheletale chiar si in cazul miscarii pacientului. De asemenea, cu ajutorul software-ului avansat MAVRIC SL se obtin imagini de inalta calitate la scanarea de tesuturi moi sau tesuturi osoase, chiar si in vecinatatea unor implanturi compatibile cu sistemul de rezonanta magnetica.

Construit cu ADN-ul SIGNA, pionierul sistemelor de rezonanta magnetica, SIGNA Creator ofera o calitate exceptionala a imaginilor si asigura obtinerea de informatii clinice detaliate, folosind software-uri avansate precum cel pentru corectarea artefactelor de miscare.

Ecografie

Vinno E10  este ecograful care cuprinde perfect instrumentele si mecanismele unei modalitati rapide si eficiente de diagnosticare ultrasonografica.

Tehnologia de baza a ecografului Vinno E10, platforma cu modulare RF,  inovatie a firmei Vinno – VISION IN INNOVATION – sta la baza calitatii  superioare  a imaginii, procesarea semnalului fiind de o acuratete remarcabila.

Platforma VinnoCloud prin functiile Artificial Intelligence de diagnostic automat ajuta specialistul sa ia decizia rapid si sigur. Vinno E10 este un ecograf la care performanta, configuratia flexibila si designul compact, vin sa intampine o varietate larga de cerinte clinice si asigura un diagnostic de incredere.

Anual sunt 2,08 milioane cazuri noi de cancer la san, iar din pacate 627.000 de femei mor din cauza acestei boli fatale. Diagnosticarea tarzie a acestor tumori reprezinta unul din factorii care influenteaza  cifrele de mai sus.

Implicarea ingineriilor VINNO in prevenirea acestei boli in randul femeilor si  in dezvoltarea continua a ultrasonografiei a adus la nastere tehnologia VAid.

Tehnologie unica, inovatie VINNO, ajuta la descoperierea timpurie a unei leziuni la nivelul  sanului, identificand un diagnostic corect si important pentru viata si siguranta pacientului, printr-un sistem de inteligenta artificiala de detectie automata a oricarei leziuni ale sanului.

VINNO utilizeaza prin platforma FLYINSONO date din sute si mii de examinari pentru a stabili caracteristicile leziunilor mamare scanate si introduse in sistem si permitand o analiza a acestora in vederea stabilirii probabilitatii ca leziunea sa fie maligna sau benigna.

Algoritmul de autoinvatare utilizat (“Inteligenta Artificiala”) poate imbunatatii acuratetea rezultatelori analizei imaginii diagnostice prin furnizarea analizei, segmentarii si evaluarii caracteristicilor leziunii.

MedicalES Riverside 1

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Splaiul Indepdentei nr. 291-293, Parter, Sectorul 6

Tel: 0314257990

E-mail:

Web: www.medicales.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
Inchis
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!