Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Pro Life

Pro Life
Un diagnostic sigur

Prezentare Pro Life

Vezi toata descrierea

Deschis in iulie 2005, Centrul de Diagnosticare PRO LIFE a fost unul dintre primele centre private de imagistica medicala din Romania.

La mai putin de 2 ani de la inaugurarea primului sediu, a fost deschis un al doilea centru, in mai 2007, localizat in incinta Spitalului Universitar de Urgenta Elias si organizat printr-un parteneriat cu spitalul Elias.
Echipamentele existente aici, de ultima generatie, ne permit efectuarea unor investigatii complexe, care nu se pot face, in acest moment, in alta parte in Bucuresti.

Astfel, centrul de la Elias este dotat cu un aparat de tomografie computerizata ( CT ) cu 64 sectiuni, fiind singurul de acest fel din Bucuresti. Pe linga timpul extrem de scurt de expunere a pacientului la razele X, acest tip de echipament ultraperformant permite abordarea unor investigatii cardio - vasculare complete, neinvazive si netraumatizante, unice in Bucuresti.

Centrele noastre beneficiaza de aportul unei echipe medicale de 32 de medici si 25 de tehnicieni si asistente, recunoscuti pentru profesionalismul si competenta lor.
In fiecare zi, centrele PRO - LIFE servesc sute de pacienti, care apeleaza la serviciile noastre de imagistica medicala sau alte servicii de diagnosticare.

In cele doua sedii din Bucuresti sunt oferite servicii de imagistica prin rezonanta magnetica, tomografie computerizata, electromiografie, osteodensitometrie, mamografie, cardiologie si ecocardiografie, ecografie generala, ecografie obstetricala si ginecologica, ecografie Doppler vasculara, neurosonologie, radiologie standard si medicina de familie.

 

Pro Life

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Ritmului, nr. 24 Sector 2/ Bdul Marasti, Nr. 17 Sector 1

Tel: 0213021160

E-mail:

Web: www.pro-life.ro

L
8:00-21:00
V
8:00-21:00
M
8:00-21:00
S
8:00-18:00
M
8:00-21:00
D
8:00-16:00
J
8:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!