Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Medical Center VIVA

Medical Center VIVA
Diagnostic pentru sanatatea ta!

Prezentare Medical Center VIVA

Vezi toata descrierea

Centru de Radiodiagnostic dotat intr-o prima etapa cu un Osteodensitometru DXA de ultima generatie si un Mamograf, Medical Center VIVA isi propune sa aduca in judetul Botosani un plus de profesionalism si calitate la cele mai inalte standarde, reflectate atat prin aparatura cat si prin serviciile personalului care il deserveste.

De asemenea intreg personalul este instruit si pregatit sa ofere pacientilor si colaboratorilor servicii de cea mai buna calitate, atentie si promptitudine. Mamograful Siemens Mammomat Nova 3000 este dotat cu un C-arm usor, un panou de control cu functii intuitive si usor de folosit, toate acestea ducand la un raport perfect intre exploatare si calitate.

Una din cele mai importante facilitati este sistemul OPCOMP, respectiv utilizarea unei compresii dozate, transformand astfel o examinare agresiva, dureroasa, intr-un act medical suportabil. Utilizarea unor combinatii de filtre - anod face ca expunerea la radiatii sa fie minima, doar atat cat este necesara pentru obtinerea unor imagini de buna calitate, chiar si in cazul sanilor cu textura densa. Totodata permite realizarea de mamografii unilaterale si bilaterale.

Medical Center VIVA

BOTOSANI

Botosani

Adresa: Str. Armoniei Nr 8

Tel: 0331104048

E-mail:

Web: www.medicalcenterviva.ro

L
8:00-16:00
V
8:00-15:00
M
8:00-16:00
S
Inchis
M
8:00-16:00
D
Inchis
J
8:00-16:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!