Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul Medical MEDAS

Centrul Medical MEDAS
Pretuim viata

Prezentare Centrul Medical MEDAS

Vezi toata descrierea

"Pe o piata medicala privata care promoveaza un business al serviciilor medicale in folosul pacientului, MEDAS isi propune sa dezvolte o cultura a sanatatii in beneficiul omului."

Centrul Medical MEDAS este unul dintre principalii furnizori de servicii medicale private din Bucuresti. Si-a inceput activitatea in anul 2003 prin deschiderea Clinicii Medicale Gabroveni, urmata la scurt timp de deschiderea primului Laborator de Analize Medicale.

Aflat pe piata serviciilor medicale private de peste 7 ani, MEDAS a cunoscut o permanenta dezvoltare, investitiile realizate in decursul timpului regasindu-se atat in tehnologie cat si in capitalul uman.

Extinderea companiei a continuat in urmatorii ani. In prezent, MEDAS detine 4 clinici medicale: MEDAS Professional, MEDAS Unirea, MEDAS Titan si MEDAS Gabroveni, 6 laboratoare: 4 in Bucuresti unul in Giurgiu si altul in Pitesti, precum si 5 departamente de radiologie si Imagistica medicala.

Peste 745.000 de pacienti au beneficiat pana la sfarsitul anului 2010 de serviciile medicale oferite de MEDAS. In prezent Centrul Medical MEDAS are peste 170 de cadre medicale ce se perfectioneaza continuu si formeaza echipe MEDAS profesioniste.

Astazi Centrul Medical MEDAS ofera consultatii in peste 25 de specialitati medicale si chirurgicale, analize de laborator, servicii de imagistica medicala precum si metode de tratament neinvazive, de ultima generatie.

Astfel, prin activitatea noastra ne-am dorit sa aducem un suport consistent de specialisti si tehnica de varf, care asigura calitate, eficienta si rapiditate in derularea programelor de promovare si imbunatatire a starii de sanatate a populatiei.

De aceea Centrul Medical MEDAS a devenit alegerea perfecta pentru cei ce doresc sa beneficieze de serviciile medicale oferite in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate intr-un ambient modern si dotat la standarde europene.

Centrul Medcal MEDAS isi va continua trendul ascendent in spiritul acelorasi principii, prin deschiderea in cursul anului 2011 si a unui spital cu profil chirurgical (urologie, ginecologie, chirurgie generala, plastica etc.) a carui suprafata va fi de peste 2000 de m2, serviciile spitalicesti putand fi efectuate in sistem de plata directa, sau in contract cu casele de asigurari de sanatate si coplata.

Centrul Medical MEDAS

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Bd. Regina Elisabeta nr 57

Tel: 0219232

Fax: 021.314.40.00

E-mail:

Web: www.med-as.ro

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
Inchis
M
0:00-0:00
D
Inchis
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!