Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Dental Praxis

Dental Praxis

Prezentare Dental Praxis

Vezi toata descrierea

De ce sa veniti la clinica stomatologica Bucuresti Dental Praxis?
O data patrunsi in ambientul profesional dar totodata familiar al noii noastre clinici stomatologice, veti avea parte de mai multe avantaje, intr-o singura clinica stomatologica.

Clinica stomatologica Dental Praxis este specializata in tratamente de ingrijire si reabilitare a danturii: detartraj, aparat dentar, implant dentar, estetica dentara, estetica faciala, etc.

Cele mai bune solutii
• In interiorul acestei clinici stomatologice efectuam tratamente de o calitate superioara, atat in privinta materialelor folosite, cat si in privinta tehnicilor sau a echipamentelor medicale utilizate;
• Acoperim intreaga gama de interventii necesare pentru ca dantura sa devina precum cea a vedetelor din showbiz;
• Incepand de la diagnosticarea afectiunilor si pana la tratamentul final, pacientii nostri sunt ingrijiti fara sa mai fie nevoie sa se plimbe de la o clinica stomatologica la alta.

Cei mai pregatiti profesionisti
• O data cu inaugararea acestei clinici stomatologice, am reunit intr-un unic ambient, medicii specialisti in radiologie, ortodontie, chirurgie, implantologie, estetica dentara si ortopedie dento-faciala;
• Datorita pregatirii exceptionale a echipei de medici si a specializarilor multiple de care dispunem, pacientii nostri primesc toate curele necesare si parasind in cel mai scurt timp clinica stomatologica, sa zambeasca la propriu, cu o dantura perfecta.

Cea mai performanta tehnologie
• Si cum pregatirea profesionala face casa buna cu tehnologia si aparaturile performante, tot la clinica stomatologica Dental Praxis, veti fi rasfatati cu cele mai moderne practici medicale, dar si cu tehnologiile medicale de ultima ora;
• In centrul nostru, diagnosticarea si tratamentele sunt efectuate in baza celor mai de avangarda echipamente, in functie de recomandarile medicilor stomatologi.

Tarife rezonabile
• Preturile pe care le practicam, pe de o parte, reflecta calitatea si profesionalismul clinicii stomatologice;
• Pe de alta parte insa, sunt deosebit de competitive, comparativ cu tratamentele efectuate in alte clinici stomatologice din capitala;
• Pacientii nostri pot oricand vizualiza pretul real al fiecarei interventii sau al pachetelor de tratamente disponibile.

Garantii pentru toate lucrarile dentare
• Daca obiectivul nostru este sa va facem sa zambiti, pentru orice implant dentar, detartraj sau tratament de estetica dentara, va oferim garantii atat in timpul, cat si in urma interventiilor de ortodontie.

 

Dental Praxis

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Strada Boisoara 10-12, la 200 metri de maternitatea Giulesti

Tel: 0213672828

E-mail:

L
9:00-21:00
V
9:00-21:00
M
9:00-21:00
S
10:00-14:00
M
9:00-21:00
D
Inchis
J
9:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!