Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

MEDHELP

MEDHELP

Prezentare MEDHELP

Vezi toata descrierea

Serviciile de ingrijiri medicale la domiciliu se acorda de catre furnizorii de ingrijiri medicale la domiciliu, persoane fizice sau juridice, autorizate si evaluate in conditiile legii pentru acordarea acestor tipuri de servicii, altii decat medicii de familie si spitalele, pe baza de recomandare de catre medicii de specialitate din ambulatoriul de specialitate si de catre medicii de specialitate la externarea asiguratilor din spitale, aflati in relatii contractuale cu casele de asigurari de sanatate.

Medicii de specialitate din ambulatoriul de specialitate recomanda ingrijiri medicale la domiciliu pentru asiguratii aflati in faza terminala ca urmare a unor afectiuni oncologice sau AVC.
Termenul de valabilitate a recomandarii pentru ingrijiri medicale la domiciliu este de 5 zile calendaristice de la data emiterii acesteia.

Cererea si recomandarea primita de catre casa de asigurari de sanatate sunt analizate de catre aceasta intr-un interval de 24 de ore de la data depunerii si este aprobata in limita sumei prevazute pentru aceasta destinatie. La analiza cererilor si recomandarilor primite, casa de asigurari de sanatate va lua in considerare si gradul de dependenta al asiguratului. Casa de asigurari de sanatate este obligata sa transmita asiguratului prin adresa scrisa, expediata prin posta sau direct asiguratului/apartinatorului, raspunsul la cerere in termen de maximum 24 de ore de la data luarii deciziei.

Perioada de ingrijire se stabileste de medicul care a facut recomandarea, Casa de asigurari de sanatate va verifica si numarul de zile de ingrijiri medicale la domiciliu de care a beneficiat asiguratul respectiv in ultimele 11 luni, astfel incat sa nu se depaseasca 56 zile calendaristice/an.

MEDHELP

MARAMURES

Baia Mare

Adresa: Str.Tebea,nr.18A

Tel: 0721924677

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
0:00-0:00
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!