Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Hilmi Medical Center

Hilmi Medical Center

Prezentare Hilmi Medical Center

Vezi toata descrierea

Bine ai venit la Hilmi Medical Center!

De curand am deschis in Bucuresti clinica medicala privata “Hilmi Medical Center”, un spatiu in care profesionalismul unui personal specializat se intalneste cu exigentele dumneavoastra.

Noi credem ca sanatatea are nevoie de un sistem sanatos in care doctorii empatizeaza cu pacientii lor, acordandu-le timp, atentie si cele mai bune servicii de ingrijire.

De aceea, la Hilmi Medical Center acoperim o arie cat mai larga de discipline medicale, in cadrul carora lucreaza o echipa de medici specialisti care cred in solutionarea problemelor de sanatate, indiferent de gradul lor de complexitate, iar toate acestea la costuri rezonabile.


Prima noastra clinica include 12 cabinete medicale, pe o suprafata de 600mp, numarand 18 specializari. De asemenea, punem la dispozitia pacientilor nostri o gama extinsa de analize de laborator, pentru a oferi un pachet complet de preventie, diagnostic si tratament.


Totodata am acordat antetie sporita retelei noastre de parteneri. Suntem intr-o stransa colaborare cu clinici si cabinete medicale din toate orasele tarii.

 

Hilmi Medical Center

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Buzesti 75-77, Sector1.

Tel: 0319102

E-mail:

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
9:00-17:00
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!