Clinica medicala

Hyperbarium

Hyperbarium
5
din 0 voturi
Dr.Tîlvescu Cătălin

Dr. Tîlvescu Cătălin

Specialitate: Chirurgie generala
Programare
Competente: Specialist în medicina hiperbară
Descriere specialist: Cu o experiență de șase ani ca și chirurg general și în calitate de coordonator al Departamentului de Medicină Hiperbară la Spitalul Nova Vita, Dr. Tîlvescu s-a distins ca un profesionist dedicat și un expert în medicina hiperbară.

În cadrul Departamentului de Medicină Hiperbară de la Spitalul Nova Vita, Dr. Tîlvescu a coordonat planuri complexe de tratament împreună cu o echipă de specialiști, asigurând o abordare integrată și eficientă a terapiei hiperbare pentru pacienții cu afecțiuni medicale complexe.

Dr. Tîlvescu are o experiență vastă în operarea camerelor hiperbarice monoloc și multiloc, atât în România, cât și în Marea Britanie. A beneficiat de instruire de specialitate de la specialiști DDRC în Marea Britanie, dobândind competențe solide în domeniul medicinei hiperbare. Acest lucru i-a permis să aplice cele mai avansate tehnici și protocoale în terapia hiperbară, asigurând un tratament de înaltă calitate pentru pacienți. Competența sa în medicina hiperbară este recunoscută și validată de Ministerul Sănătății din România.

Hyperbarium

BIHOR

Oradea

Adresa: Calea Clujului 292/A

Tel: 0359442255

E-mail:

Web: https://hyperbarium.com/ro/

L
8:00-17:00
V
8:00-17:00
M
8:00-17:00
S
9:00-16:00
M
8:00-17:00
D
Inchis
J
8:00-17:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.