Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Hyperbarium

Hyperbarium

Prezentare Hyperbarium

Vezi toata descrierea

Clinica Hyperbarium este unul dintre cele mai mari ╚Öi mai moderne centre de medicin─â hiperbar─â din România

Hyperbarium ofer─â tratamente de oxigenare hiperbar─â realizate la cele mai înalte standarde, atât pacien╚Ťilor cu afec╚Ťiuni acute ╚Öi cronice, cât ╚Öi sportivilor.

Clinica este dotat─â cu una dintre cele mai performante camere hiperbare de pe pia╚Ťa medical─â. Camera hiperbar─â are o capacitate de 16 locuri ╚Öi func╚Ťioneaz─â cu oxigen medical de o puritate de 100%, având o presiune de lucru maxim─â de 3 atmosfere (ATA).

În camera hiperbar─â, pacien╚Ťii sunt asista╚Ťi permanent de o asistent─â ╚Öi sunt monitoriza╚Ťi de doi operatori. În timpul tratamentului, ace╚Ötia pot citi, viziona un film pe monitoarele pe care ruleaz─â programele de pe Neflix sau pur ╚Öi simplu se pot relaxa în fotolii confortabile.

Terapia hiperbar─â este recomandat─â într-o multitudine de afec╚Ťiuni, dintre care men╚Ťion─âm: hipoxia cerebral─â. embolia gazoas─â, leziuni spnale acute, arsuri, op─âriri, deger─âturi, necroza osoas─â septic─â, tratament antitumoral în asocia╚Ťie cu radioterapia/chimioterapia, piciorul diabetic ╚Öi multe altele.

De asemenea este indicat─â ╚Öi în medicina sportiv─â prin vindecarea accelerat─â a r─ânilor, reduce inflama╚Ťia, timp de recuperare redus, imbun─ât─â╚Ťe╚Öte sistemul imunitar, calitatea somnului ╚Öi claritatea mental─â.

Costul unei consulta╚Ťii este de 250 lei. Aceasta include consultul de specialitate, evaluarea multidisciplinar─â, controlul f─âcut de un medic specialist

Costul unei ╚Öedin╚Ťe este de 500 lei. Aceasta include sedin╚Ťa de 1-3 ore de oxigenoterapie, monitorizarea continu─â 360° ╚Öi supervizare medical─â în permanen╚Ť─â

Pachetul de 20 de ╚Öedin╚Ťe cost─â 400 lei/╚Öedin╚Ť─â

Hyperbarium

BIHOR

Oradea

Adresa: Calea Clujului 292/A

Tel: 0359442255

E-mail:

Web: https://hyperbarium.com/ro/

L
8:00-17:00
V
8:00-17:00
M
8:00-17:00
S
9:00-16:00
M
8:00-17:00
D
Inchis
J
8:00-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!