Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Medica Sport Lumiro

Medica Sport Lumiro

Prezentare Medica Sport Lumiro

Vezi toata descrierea

 Medica Sport Lumiro s-a infiintat in 09.08.2002, isi are sediu in str. Roman Ciorogariu nr. 23 ap. 3 (intrarea se face prin strada Deltei).

Este o clinica de recuperare medicala pt. sportivi si nu numai, unde se folosesc proceduri ca fizioterapia, medicina traditionala chineza ( adica tuina-masaj terapeutic chinezesc, acupunctura, moxibustie-arderea de plante medicinale chinezesti pe ace, terapia cu ventuze, terapia gua sha- masaj cu piatra de jad ) si unicat in judet se face terapia GUNA sau biomesoterapia pentru tratarea nevralgiilor, herniilor de disc, spondilozelor, leziunilor de menisc, artrozelor, artritelor, durerilor musculare, etc. (infiltratii in puncte de acupunctura cu solutii homeopate ), paturi terapie cu jad, turmalina si inflarosii. 

Se fac de asemenea determinari in efort pe banda de alergare pt. sportivi, echografii, analize de laborator.

Se mai fac si electrosomatografie interstitiala tridimensionala (diagnostic energetic privind starea de sanatate) ca si E.M.G.-uri (electromiografie), terapie shockwave (aparat cu unde de soc extracorporeale), aparat de diagnosticare si tratament prin biorezonanta.

Se pot face tratamente tot cu solutii homeopate, terapia GUNA, pentru obezitate, pt.celulita si anti-riduri cu rezultate exceptionale dupa numai 3 sedinte.

Unicat in Romania, Ungaria si alte tari din Europa, dispunem de aparatul multifunctional PRIMUS RS, pentru kinetoterapie cu programe complete de recuperare si antrenare pentru toate tipurile de muschi care inlocuieste metodele clasice de utilizare in kineto si aduce un salt tehnologic deosebit in controlarea proceselor de recuperare si asupra capacitatilor performantei sportive.

Medica Sport Lumiro

BIHOR

Oradea

Adresa: str.Roman Ciorogariu nr.23 apart.3 (intrare pe str.Deltei)

Tel: 0359440298

Fax: 0359440299

E-mail:

Web: www.medica-sport.com

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
Inchis
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!