Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul de Diagnostic si Tratament 'Dr. Victor Babes'

Centrul de Diagnostic si Tratament 'Dr. Victor Babes'

Prezentare Centrul de Diagnostic si Tratament 'Dr. Victor Babes'

Vezi toata descrierea

Pentru Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes", fondat in anul 1999, am ales numele celui pe care ni-l revendicam ca patron stiintific si spiritual si care a fost promotorul medicinei stiintifice in Romania. Infiintarea acestui centru medical privat s-a nascut din necesitatea de a raspunde nevoilor si exigentelor pacientului de astazi.

In momentul in care trece pragul centrului nostru medical, noi il primim asa cum am dori noi, la randul nostru, sa fim primiti ca pacienti, intr-un centru medical : cu respect si apropiere, cu intelegere si caldura umana, cu acel calm special al competentei profesionale. Noi il incredintam ca prin examinarea clinica si investigatiile ce ii vor fi efectuate in conditii tehnice optime, diagnosticul la care se va ajunge va asigura atitudinea terapeutica cea mai folositoare lui.

Noi actionam astfel incat intre medic si pacient sa fie o relatie de incredere deplina ! Privim acel omenesc "multumesc", zambetul lor, chiar si numai schitat, ca pe un imbold de a continua ce am inceput. Pentru pacientii nostri, pentru sanatatea lor, dar si pentru satisfactia ca putem munci in conditii optime, continuam ce am inceput.

Pentru noi pacientul nu inseamna doar durerea, rana, infectia, rezultatul nefavorabil la o analiza, ci omul, cu nelinisti, tristeti, spaime, pe care avem posibilitatea dar si datoria sa le alungam. Profesionalismul dovedit al personalului din centrul medical si calitatile lor umane, alaturi de dotarea continua cu echipamente performante sunt conditii pe care le punem la dispozitia pacientilor nostri.

Centrul de Diagnostic si Tratament 'Dr. Victor Babes'

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Sos. Mihai Bravu nr. 281, sector 3

Tel: 0213179503

Fax: 021.317.95.02

E-mail:

Web: www.cdt-babes.ro

L
7:00-21:00
V
7:00-21:00
M
7:00-21:00
S
7:00-20:00
M
7:00-21:00
D
8:00-20:00
J
7:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!