Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

GAUSS Clinics

GAUSS Clinics
SCINTIGRAFIE ASTAZI

Prezentare GAUSS Clinics

Vezi toata descrierea

 

Gauss Clinics este o clinică specializată în servicii de scintigrafie.

Această formă modernă de imagistică presupune administrarea intravenoasă a unui radiofarmaceutic, specific organului a cărui examinare este dorită și, ulterior, scanarea corpului pacientului, pentru a obține informații despre zonele de interes.

Prin intermediul acestei metode non-invazive, pacienții noștri (adulți și copii) pot depista diferite afecțiuni de tip osos, renal, limfatic, cardiovascular, tiroidian sau paratiroidian.

Prin tot ceea ce facem, ne dorim să ne tratăm pacienții așa cum ne-am dori la rândul nostru să fim tratați în sistemul medical: cu grijă și într-un timp de așteptare cât mai redus, ceea ce ar trebui să fie normalitatea, și nu excepția, în domeniul sănătății.

Ne-am propus să facem din medicina nucleară un serviciu accesibil pentru depistarea bolilor grave și a cazurilor complicate, alături de celelalte tipuri de investigații din domeniul imagisticii.

 

De ce Gauss Clinics?

  • Beneficiezi de scintigrafie ASTĂZI

În cazul anumitor afecțiuni, timpul devine un factor vital. Faptul că suntem specializați în servicii de scintigrafie ne permite să reducem la minimum așteptarea dintre primul telefon de programare și momentul când primești rezultatul.

La noi, te programezi în 24–72 de ore și pleci cu rezultatul pe loc.

 

  • Ești pe mâini sigure de când sună telefonul până când părăsești clinica

Suntem orientați spre nevoile tale. Îți înțelegem cazul, analizăm dosarul în profunzime și, dacă e nevoie, îți suntem alături cu acces și recomandări la alți medici specialiști din clinicile noastre partenere.

 

  • Te bazezi pe o echipă cu experiență solidă în medicina nucleară

Personalul nostru medical este format din specialiști cu experiență de 10 până la 20 de ani. Cu ajutorul lor, putem face investigații complexe de scintigrafie, care necesită o pregătire solidă și soluții avansate.     

 

  • Aducem și aplicăm standardele occidentale în domeniul medical

Mulți pacienți români caută servicii medicale de calitate în afara granițelor și, de multe ori, fac drumuri costisitoare și eforturi extraordinare pentru a se trata așa cum și-ar dori. Experiența noastră internațională în management ne permite să oferim aici ceea ce pare uneori posibil doar peste hotare.

 

  • Ne găsești într-o locație accesibilă din toate punctele importante ale orașului

Fie că vii din provincie, fie că vii din București, ne găsești ușor într-o locație accesibilă, în apropiere de Piața Victoriei. Cât mai puține bătăi de cap și timp petrecut pe drumuri, pentru a te trata eficient și rapid.

 

  • Ai acces la o metodă de imagistică non-invazivă, sigură și rapidă

Spre deosebire de alte tipuri de investigații (cum ar fi RMN sau CT), scintigrafia este minim-invazivă, sigură și accesibilă. Fără reacții adverse, fără stres suplimentar și, în cazul nostru, fără timpi majori de așteptare.

 

  • Îți faci investigațiile într-o clinică modernă, cu aparatură de ultimă generație

Ne bazăm pe aparatură medicală germană și de înaltă performanță. Toate investigațiile de scintigrafie sunt realizate cu ajutorul unei camere SPECT cu două capete (Dual Head Gamma Camera with SPECT).

 

GAUSS Clinics

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Ion Neculce, 18

Tel: 0754561945

E-mail:

Web: https://gaussclinics.com/

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
8:00-20:00
M
8:00-20:00
D
8:00-20:00
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!