Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Neolife Medical Center

Neolife Medical Center

Prezentare Neolife Medical Center

Vezi toata descrierea

NeoLife Medical Center, membra a Grupului International Bozlu, este una din clinicile medicale de referinta din Romania si spatiul est european, unde experienta internationala, traditia si inovatia in medicina se conjuga la superlativ. Tehnici si echipamente revolutionare de diagnostic si tratament au fost aduse, in premiera, in Romania.

Misiunea noastra este de a asigura servicii medicale performante, integrate si adaptate nevoilor individuale ale fiecarui pacient, eficienta si promptitudine in recapatarea celui mai valoros bun al fiecarui om - Sanatatea.

Echipele multidisciplinare care includ specialisti si experti din toate domeniile medicale, inclusiv consilieri psihologici, tehnicile inovative, de pionierat, pe care le promovam in diagnosticul si tratamentele oncologice constituie beneficiile pe care dorim sa le punem la dispozitia pacientilor pe care avem privilegiul sa ii tratam.

Prin personalul de calitate, infrastructura moderna, tehnologia de ultima generatie si serviciile centrate pe respectarea nevoilor pacientului dorim sa devenim lider in piata serviciilor medicale din Romania, in domeniul oncologic si una din clinicile de referinta pentru servicii de ingrijire din Europa Centrala si de Est.

NeoLife Medical Center Bucuresti

NeoLife Medical Center Iasi

 

 

Neolife Medical Center

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Ficusului, nr. 40

Tel: 0219230

E-mail:

Web: http://www.neolife.ro/

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
Inchis
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!