Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Dr. Radu Panturu Chirurgie Estetica Chirurgie Plastica

Dr. Radu Panturu Chirurgie Estetica Chirurgie Plastica
"Perfect Natural"

Prezentare Dr. Radu Panturu Chirurgie Estetica Chirurgie Plastica

Vezi toata descrierea

"Atentia, pana la cel mai mic detaliu, face marea diferenta in chirurgia estetica!"

Dr. Panturu Andrei Radu – “Perfect Natural”

www.drpanturu.ro

Medic specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

S-a specializat in chirurgie estetica la  Spitalul American din Istanbul (Amerikan Hastanesi) sub indrumarea Prof. Reha Yavuzer cel care i-a deschis o noua viziune asupra chirugie estetice.

A obtinut certificari internationale in Rinoplastie in Italia la Bergamo; in Chirurgie Estetica  la Societatea Internationala de Chirurgie Plastica Reconstructiva si Estetica din Italia si in Debrecen, Ungaria; in Peelinguri Chimice in Italia la Milano; in Injectarea de Fillere si Botox la Paris in Franta.

Certificari nationale in Augmentare mamara si Reconstructie Mamara in Bucuresti, in Chirurgia Estetica si Reconstructiva a Sanului si a Fetei in Timisoara; Liposuctie si Lipofilling precum si in  Rinoplastie la cursurile prezentate de parintele lipofillingului din USA Dr. Coleman si de cei mai buni rinoplasticieni din lume: Dr. Cerkes (Turcia) si Dr. Gubisch (Germania); in injectarea diferitelor substante de umplere (fillere) cu acid hialuronic: Juvederm, Teosyal, Restylane, Amalian, Overage si cu hidroxiapatita de Calciu: Radiesse, precum si ininjectarea toxinei botulinice Botox, Vistabel, Dysport.

 

In prezent Dr. Panturu este membru al Colegiului Medicilor din Anglia, prestigiosul GMC, urmand anual diverse contracte si stagii de perfectionare in Anglia, imbratisand astfel filozofia scolii britanice de medicina:

"Grija pentru pacient e principala mea preocupare!"

In urma acumularii unei vaste experienta profesionale, cu numeroase interventii chirugicale efectuate,  in prezent, Dr. Panturu Andrei Radu lucreaza la Clinica Eliade, intr-un colectiv inalt calificat in domeniul chirugiei estetice, fiind medic specialist in chirugie plastica, estetica si microchirugie reconstructiva.

 

Dr. Panturu este membru al ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgeons), IPRAS (International Confederation of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery), ISDS (International Society for Dermatology Surgery),  ACPR (Asociatia Chirugilor Plastici din Romania), SRCE (Societatea Romana de Chirurgie Estetica), SRDO (Societatea Romana de Dermato-Oncologie).

Dr. Panturu este preocupat de ultimele noutati in domeniul chirugiei estetice si isi face timp regulat pentru a urma cursuri de perfectionare si de a participa la cele mai prestigioase congrese si intalniri internationale in domeniul chirugiei estetice. A participat la astfel de stagii internationale in Milano, Bergamo, Paris, Monaco, Praga, Viena, Budapesta, Londra,  Istanbul, precum si la cele nationale din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Sinaia.

Pentru mai multe detalii despre Dr. Panturu Andrei Radu, vizitati pagina: www.drpanturu.ro

Dr. Radu Panturu Chirurgie Estetica Chirurgie Plastica

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Pictor Ion Negulici nr.27, zona Primaverii, sector 1

Tel: 0773391085

E-mail:

Web: www.drpanturu.ro

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
9:00-14:00
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!